Arome de vara de la The Body Shop

29.6.20

Cei de la The Body Shop au doua editii limitate foarte reusite pentru vara asta: Cool Cucumber si Zesty Lemon si in ultimele zile le-am tot folosit pentru ca mi se par perfecte pentru caldura din perioada asta. Stiu ca si voua va plac produsele lor, asa ca m-am grabit sa va spun despre ele in caz ca sunteti in cautare de ceva delicios si racoros pentru momentele de rasfat zilele astea. Transportul pe site este gratuit pentru comenzile de peste 150 lei, daca nu vreti sa mergeti in magazine.


Preferata mea e clar Zesty Lemon, desi si Cool Cucumber este foarte interesanta si merita incercata. Am primit doua produse din ambele game: gelul de dus si iaurtul de corp, insa am vazut ca in gama cu castravete sunt disponibile si un unt de corp si o crema de maini. Pentru perioada asta mi se par mult mai potrivite iaurturile, de care v-am povestit de multe ori pe blog pentru ca imi plac mult, au o textura usoara si intra imediat in piele, lasand-o hidratata si cu o aroma subtila.

Zesty Lemon este energie pura si ambalajele vesele si colorate imi plac la nebunie. Este genul de aroma care nu are cum sa nu iti trezeasca simturile dimineata si sa te binedispuna, iar textura produselor este extrem de placuta si senzatia pe piele dupa folosire este ceea ce cautam toti vara: piele racorita si hidratata care se simte extrem de placut la atingere si care debordeaza de energie. Pentru mine asta e aroma castigatoare dintre cele doua, dar tine strict de preferintele personale.

Cool Cucumber este o aroma revigoranta si daca va plac castravetii sunt sigura ca o sa va placa. Mie nu imi plac, mintea mea ii asociaza cu ceva amar (nu ii mananc decat murati) si nu am reusit niciodata sa trec peste asta, deci prin urmare nici aroma de castravete nu ma incanta foarte tare. Am incercat produsele astea de cateva ori, mi-au placut textura si senzatia de racorire, insa mi-am dat seama ca nu ma bucur de ele asa cum fac de cele cu extract de lamaie, asa ca i le-am dat mamei si ei ii plac foarte mult.


Va plac produsele de la The Body Shop? Ati incercat noile arome? Care dintre ele vi se pare mai interesanta?

6 comentarii

  1. De brandul asta am tot citit, și chiar ma încântă sa încerc gelurile de dus, sunt mare fana geluri pt baie și mai ales fructate de vara 🥰

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca o sa iti placa cand o sa le incerci, produsele lor de corp sunt delicioase.

      Ștergere
  2. Eu sunt înnebunită după castraveți , cred ca miroase fresh , sper sa îl găsesc și in magazine sa îl pot mirosi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi zici cum ti se pare aroma cand ajungi sa le mirosi.

      Ștergere
  3. Buna cea mai interesanta mi se pare Zesty Lemon ! Arata bine toate! Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, mie imi place mult dimineata Zesty Lemon, imi da energie si o stare de bine.

      Ștergere