7 intr-o saptamana #267

7.6.20


Luna asta a inceput cu o zi de relaxare pe care eu am apreciat-o din plin si de care m-am bucurat mult: flori salbatice si colorate, o plimbare prin parc, un apus frumos si multe momente de liniste de care avem atata nevoie in toate nebunia asta care ne inconjoara. Am primit un parfum nou, Aqua Nymphae, perfect pentru perioada asta calda si o sa va povestesc mai multe despre el pe blog sigur pentru ca Le Couvent des Minimes este un brand interesant cu produse foarte bune, care merita sa fie mult mai cunoscut.

Cei de la Life Care mi-au trimis cateva produse pe care le recomanda in perioada asta si doua dintre ele am inceput sa le si folosesc si imi plac mult. Zilele urmatoare vreau sa va povestesc si despre cateva produse pentru ten, sper sa rezolv zilele urmatoare problema cu telefonul si sa pot sa fac ceea ce mi-am propus. Am citit mult in ultimele zile si mai am o lista lunga de carti de savurat in perioada urmatoare, lectura si muzica sunt doua lucruri care reusesc sa imi linisteasca mintea in perioada asta si "apelez" la ele cat de des pot.

Despre Bach Remedies v-am mai povestit pe scurt pe blog, mi-am luat recent 3 remedii care sa ma ajute sa-mi linistesc mintea si sa "functionez" cat mai bine in perioada asta. Mintea mea este intr-o stare foarte activa de ceva vreme, sunt intr-o perioada de creatie intensa, mi-a fost greu sa ma rup de munca si sa ma relaxez asa cum trebuie. Nu sunt eu in masura sa va vorbesc despre remediile de tipul asta si nici nu recomand sa le luati fara sa discutati cu cineva inainte, exceptie facand Rescue Remedy Comfort & Reassure, pe care l-am recomandat multor oameni si care chiar ajuta mult.

Nu sunt mare consumatoare de cirese, dar zilele astea parca m-au atras mai mult decat oricand, asa ca am profitat de perioada asta si le-am savurat din plin. Salatele si fructele de padure au fost, in cea mai mare parte, alegerile mele zilele astea. Saptamana voastra cum a fost? Cum ati inceput sezonul de vara? Ce planuri aveti pentru perioada urmatoare?

6 comentarii

  1. Cireșele sunt preferatele mele . Am început cu un cheescake de căpșuni și cu munca din plin . Săptămâna viitoare voi fi mai liberă și vreau sa ma plimb

    RăspundețiȘtergere
  2. Am început vara cu o plimbare in parc cu cei mici, înghețata și jucării. În rest...acasă

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Si eu am mancat multe cirese saptamana trecuta,si voi manca cat se poate de multe ca acum e sezonul lor si oricum sunt fructele mele preferate! Coditele le pun mereu la uscat si din ele fac ceai! 👍🤗

    RăspundețiȘtergere