Tu ce faci pentru tine in perioada asta?

6.4.20

Perioada asta este una extrem de grea si de incarcata pentru toata lumea si cred ca unul dintre cele mai discutate subiecte in perioada asta este cel despre igienă personală, ce si mai ales cum ar trebui sa facem, subiect la care brusc toata lumea a devenit experta. Da, trebuie sa avem grija de noi si sa o facem intr-un mod responsabil, dar daca de-abia acum invatam sa ne spalam pe maini si sa fim atenti la ce si cum atingem lucrurile astea ar trebui sa ne puna pe ganduri. Eu sunt foarte atenta la ce fac in perioada asta, insa vreau sa ma si bucur de lucrurile simple pe care le fac.


De cand stau acasa am observat o tendinta clara de a petrece mai mult timp in baie, de a sta mai mult la dus, de a folosi mai multe produse pentru corp, in general de a avea grija de mine cu mai multa atentie. Asa ca ma bucur de mici placeri precum gama Monoi de la Energie Fruit, toate cele 3 produse sunt sub forma de spuma si au formule fara silicon, ofera hidratare intensa, iar mirosul este unul de vis. Pielea mea este mult mai deshidratata in perioada asta, folosesc creme de mâini de mai multe ori pe zi, asa ca prefer texturi usoare si care sa ma ajute sa imi pastrez pielea in cea mai buna forma, dar care sa ma si bucure olfactiv. Energie Fruit este un brand frantuzesc, descoperit anul trecut pe Notino, iar produsele sunt vegane si crueltry free.

Un alt lucru la care sunt extrem de atenta sunt micile detalii care imi fac placere si ma ajuta sa ma bucur de perioada asta petrecuta in casa, astfel incat sa nu simt ca sunt inchisa in propria locuinta si ca activitatile mele sunt extrem de limitate. Citesc intr-un colt linistit, ma bucur de diferite arome delicioase de ceai, ascult muzica, imi creez o atmosfera relaxanta si am grija ca igiena locuinței sa imi incante simturile. Intr-o lume care este dominata de clor si de alte tipuri de dezinfectant, pentru mine e important sa ma bucur de aromele care imi plac, daca nu ati incercat sprayurile de camera de la Bath & Body Works treceti-le pe lista de cumparaturi.

Pe langa sapun si crema de maini eu folosesc dintotdeauna dezinfectante pentru maini, este unul din produsele care nu imi lipseste niciodata din geanta si pana acum acum m-am bucurat de cele pe care le-am avut cu arome mai mult decat placute. Zilele astea e pe terminate Fleur de Figuier de la Roger & Gallet, un alt rasfat de pe Notino pe care am de gand sa-l recumpar cand va fi din nou in stoc. Am avut si varianta Bois d'Orange care mi-a placut mult de tot.


Voi cu ce va bucurati simturile in perioada asta? A devenit igiena personala o obsesie sau faceti lucrurile intr-un mod relaxant care sa va aduca bucurie?

6 comentarii