7 intr-o saptamana #261

26.4.20


A mai trecut o saptamana si in mintea mea este o mare ameteala, lucru care nu imi place deloc, dar care sper sa dispara cat mai repede. Zilele trecute am fost la cumparaturi si m-am speriat, la propriu, de ce am vazut in magazine, pentru ca nu ma asteptam la asta: o aglomeratie de nedescris, cupluri care se plimbau efectiv ca in vacanta si pierdeau timp aiurea (de ce trebuie sa mearga doua persoane din aceeasi casa la cumparaturi nu pot sa pricep in situatia actuala), oameni care stateau efectiv la povesti si la barfa, manusi si masti purtate doar de parada (nu am de gand sa comentez daca trebuie sa purtam sau nu masca cand iesim din casa pentru ca cred ca fiecare e liber sa decida) si doar ca sa para mai importanti si multe alte lucruri care m-au facut sa ma intreb - cu groaza - ce o sa fie cand o sa se ridice toate restrictiile de acum. Dar nu despre asta vreau sa scriu astazi ...

Zilele astea m-am bucurat de multe flori de primavara si asta mi-a dat o stare de bine, dupa cateva zile cand n-am iesit din casa am fost socata cand am vazut cum a inflorit totul in jur si apreciez si mai mult frumusetea naturii. Machiajul meu a fost minim si principala mea preocupare a fost sa am un ten curat si luminos, asa ca iluminatoarele si fondurile de ten cu finish luminos au fost cele mai folosite produse. Am mancat multe salate saptamana asta, iar combinatia sparanghel, rosii cherry si braza feta este una dintre preferatele mele.

Am o pensula pentru pudra de la Revolution Pro care imi place mult, asa ca am inceput sa mai folosesc alte doua pensule de la ei pe care le-am luat cu cateva saptamani in urma - sunt crueltry free, nu pierd peri si mie imi plac mult, le gasiti aici. Intentionez sa scap de o multime din pensulele pe care le am pentru ca am realizat ca pe unele le folosesc extrem de rar pentru ca curatarea lor este o mare bataie de cap, astea de la Revolution Pro se curata extrem de usor si pretul mi se pare decent pentru calitatea lor.

Nu am facut multe cumparaturi online in perioada asta, doar produse de care aveam nevoie, insa am descoperit doua siteuri cu produse misto. Siteul celor de la ShopBuilder este nasol rau si e un cosmar sa cauti printre miile de prodise, insa au produse de la doua branduri pe care voiam sa le incerc: BioTech USA si ForPro, asa ca am dat o comanda inainte de Paste si am primit-o saptamana asta. Toate produsele pe care le-am luat sunt low carb si au lista de ingrediente foarte buna, asa ca de-abia astept sa vad cum.

Celelalt site de unde stiu sigur ca voi cumpara des de acum inainte este Via Naturalia, au multe produse interesante pentru cei ce sunt preocupati de un stil de viata sanatos si eu am descoperit un brand polonez, Diet Food, care imi place mult. Am incercat cateva produse cu continut redus de carbohidrati care mi se par extrem de interesante, insa astazi vreau sa va arat supplimentul asta bio cu spirulina si chlorella pe care am inceput sa il iau - sustine sistemul imunitar si ajuta in infectiile virale si bacteriene, insa are si multe alte beneficii, mai multe detalii gasiti aici.

Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine somn, voie buna, multe cesti de ceai, zambete si ras, colorat si multa relaxare pentru ca aveam nevoie de asta. Saptamana voastra cum a fost? Care va e starea de spirit zilele astea?

4 comentarii

  1. Trec printr-o stare de spirit cu totul noua, de speriat, cu urcari si coborari de la o zi la alta. Pana in saptamana asta am fost stabila si flower power. Sper sa trec peste asta si sa ma adun. Sa avem o saptamana mai buna ! :)
    Paleta de la Kiko arata demential, imi da impresia de un byTerry. :) Apropo ai vazut ultima paleta a lor? Mai bine nu o vedeam, arata atat de bine ! :) Ce design!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am avut niste zile ciudate, probabil ca deja s-au adunat multe, sa speram ca vom avea zile mai bune.

      Am vazut-o si mai bine n-o vedeam. :)

      Ștergere
  2. Tot acasă, sincer nici nu mai stiu de când nu am mai iesit din curte,dar cred ca e aproape o lună jumate.Nu avem oricum timp de plictiseală, găsim întotdeauna activități, mai ales că vremea tine cu noi și putem iesi in curte la joacă

    RăspundețiȘtergere