7 intr-o saptamana #259

12.4.20



M-am gandit mult cum sa incep postarea asta pentru ca as vrea sa va spun ca a fost o saptamana buna, ca am facut si ca am "dres", dar adevarul e ca a fost o saptamana care m-a obosit peste masura, au fost zile cand m-am fortat sa fac ce aveam de facut, zile cand nu mi-a ars de nimic si zile cand am fost extrem de irascibila, fara vreun motiv concret in afara de problemele cu Tasha. Starile astea sunt normale si fac parte din noi si din viata noastra, asa ca trebuie luate ca atare si depasite,  dar tot apare frustrarea si mie mi-a cam dat batai de cap zilele astea.

Mi-au ajuns intr-un final ochelarii de la Videt, insa a meritat asteptarea pentru ca imi plac mult si sunt foarte usori. Am ales Videt pentru ca au preturi bune la ramele Crulle, un brand polonez cu sute de modele si pentru ca lentilele lor sunt de plastic - cand ai miopie si cilindru cauti cele mai usoare variante, se pot comanda si on-line si puteti proba virtual ramele, iar in plus exista mai multe filtre care se pot aplica pe lentile, cel pentru lumina albastra mi se pare cel mai interesant. Daca sunteti amatoare de print si vreti sa cititi reviste in perioada asta cei de la Burda au lansat un proiect misto si se pot comanda on-line revistele lor, gasiti publicatiile disponibile aici.

Am incercat sa ma bucur de cat mai multe momente linistite si sa-mi fac mici placeri de-a lungul zilei, de la cate o cana de ceai aromat savurata in liniste pana la arome delicioase care se potrivesc cu perioada asta. Daca ma urmariti pe Instagram probabil ati vazut ca am tot recomandat ciocolata alba si untul de nuci cu arahide "turta dulce" de la Secretele Ramonei, sunt formulate foarte bine si valorile nutritionale sunt ceea ce trebuie sa fie. Untul nu a fost disponibil o perioada, asa ca atunci cand a aparut pe siteul celor de la Green Sugar am dat o comanda si am luat cateva borcane si in ziua cand a sosit comanda am primit cadou si ciocolata cu lapte cu mesaje si a fost o bucurie mare pentru ca mi se pare o idee tare misto si mi-a adus un mare zambet pe chip.

Sfarsitul de saptamana n-a debutat bine, dar am recuperat pe parcurs si m-am bucurat de un cadou frumos care imi place la nebunie - Dior este unul din brandurile mele preferate de machiaj atunci cand vorbim de produse high-end, iar nuantele astea sunt exact ce-as fi ales si eu. Ne-am relaxat, am mancat bine, am ras mult si ne-am bucurat de zilele astea, asa cum sunt ele pentru ca sunt lucruri pe care nu avem cum sa le schimbam, dar putem sa le facem cat mai frumoase.

Saptamana voastra cum a fost? Cum va simtiti in perioada asta? Ce ganduri va incearca zilele astea?

2 comentarii

  1. Am avut o săptămână teribilă, m-am ales cu o infecție la măsea fix acum... perioada ideală. Noroc că aveam antibiotic în casă. Azi a fost prima zi în care m-am simțit mai bine, dar am încercat oricum și cu dureri și stări de rău de la atâtea calmante să mă bucur de lucruri mărunte, pe cât posibil.
    Să ai o săptămână liniștită!

    RăspundețiȘtergere