Skinmiso, un brand nou la Pick'N'Dazzle

18.3.20

In cutia de luna trecuta de la Pick'N'Dazzle va aratam ce produse noi am ales si va spuneam si de brandul Skinmiso, un brand asiatic nou in portofoliul lor. Au exclusivitate pentru acest brand si eu am incercat in ultima luna 3 dintre produsele care sunt disponibile pe site, Skinmiso se vinde in Sephora Spania, in Selfridges si alte magazine high end, fiind un brand premium cu niste produse interesante. Gasiti aici postarea cu detalii despre cutia in care am luat aceste produse, dar si un link care va ofera niste beneficii daca vreti sa va faceti un abonament la ei.


Skinmiso este un brand care se concentreaza pe problema porilor si produsele lor sunt cunoscute exact pentru acest lucru, in Coreea sunt multe campanii pentru produsul lor de top, Pore Corset Serum, cu fotografii marite de pana la 1000 ori care arata cat de eficient este produsul. Au in spate o tehnologie avansata, sustinuta de stiinta si cercetare si, recunosc, ca pe mine m-a invins curiozitatea pentru ca nu am probleme mari cu porii, dar am vrut sa vad daca chiar performeaza produsele asa cum sunt promovate, pentru ca stiu ca porii dilatati sunt o problema pentru multa lume.


Rice Foam Cleansing este produsul pe care l-am folosit cel mai des si care imi place la nebunie, chiar daca ochii mei nu il tolereaza asa bine - nu stiu exact ce nu le place, produsul are parfum intre ultimele ingrediente, dar la produse de curatare nu ma deranjeaza acest lucru - cred mai curand ca e de la unul dintre conservanti, am mai patit asta cu niste produse asiatice care nu aveau nimic problematic in formula. Este o spuma de curatare extrem de blanda si eficienta, are o textura de vis, nu usuca deloc tenul si curata in profunzime, inclusiv produsul cu protectie solara, imi place mult de tot cum imi simt tenul dupa ce il curat cu spuma asta, sunt doar atenta sa evit zona ochilor.

Peel & Fill este o masca in doi pasi, care a reusit sa ma uimeasca dupa ce am folosit-o, desi nu ma asteptam la asta. Primul pas este un peeling pad (o discheta care are spatiu pentru degete astfel incat sa o poti folosi cu usurinta pe tot tenul), care este foarte in trend in perioada asta, iar al doilea pas este o masca servetel care hidrateaza tenul si are grija de pori. Lista de ingrediente contine multe chestii misto, dar si cateva ingrediente cu posibil potential iritant, asa ca am fost putin sceptica in privinta rezultatelor. Rezultatele insa au fost neasteptate - eu am pori mai vizibili pe nas, in rest nu pot sa zic ca ma deranjeaza, dupa ce-am folosit masca asta am vazut o diferenta clara la pori, insa si o imbunatatire majora in privinta texturii pielii si cred ca pentru cineva cu ten gras si probleme mari cu porii o sa fie o revelatie.

Pore Corset Serum, produsul lor vedeta, promite micsorarea vizibila a porilor si tinerea sub control a excesului de sebum si pentru mine, asa cum v-am spus, nu este o necesitate, dar curiozitatea a invins, mai ales ca am vazut atatea pareri bune despre el. Formula contine si alcool si witch hazel, pe care eu le evit in produse, dar care au rolul lor in produsul asta (tehnologia folosita are legatura cu fenomenul de "crystalsome system" - puteti cauta mai multe informatii on-line daca vreti detalii), asa ca am zis sa vad cum este. L-am folosit doar pe zona T, cu accent pe nas si da, la 10-15 minute dupa aplicare se vede o diferenta clara la marimea porilor si daca eu, care nu am cine stie ce probleme, am putut sa observ asta, sunt curioasa sa il incerc pe persoane cu ten gras si pori dilatati. Poate fi folosit si ca masca, se imbiba o discheta de bumbac cu produs si se aplica pe zona cu probleme. Nu pot sa va spun de efectele in timp pentru ca nu sunt cel mai bun subiect si l-am folosit doar cateva saptamani, dar daca aveti probleme de genul asta poate fi o varianta de incercat.

Ati incercat vreun produs de la Skinmiso? Cum vi se pare brandul asta?

6 comentarii

  1. N-am auzit de ei, dar produsele nu pot fi decat foarte bune :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am încercat nimic de la acest brand dar m-aș bucura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor o sa ai ocazia sa le incerci si sa vezi cum sunt.

      Ștergere
  3. Nu am încercat niciodata aceste produse

    RăspundețiȘtergere