Magia e in tine!

27.3.20


Astazi vreau sa scriu despre magie, despre magia care exista in fiecare dintre noi, despre acea scantaie care transforma totul si face imposibilul posibil. Multi dintre noi - si ma includ si pe mine aici pentru ca am facut si eu greseala asta in trecut - uitam de tot ce e frumos in noi, de ce suntem capabili, de ce avem puterea sa facem si ne concentram pe ce nu ne-a iesit, pe ce nu am reusit, pe ce am vrea si nu am putut sa facem. Si uitam ... pur si simplu uitam ... ca este un timp pentru toate si ca dupa perioade grele apare din nou soarele si lucrurile se linistesc.

Fiecare dintre noi e construit diferit, face lucrurile in propriul fel si are propriile standarde dupa care judeca lumea si se judeca pe sine, insa ceea ce uitam - si facem asta tot mai des - e sa aratam aceeasi toleranta si fata de noi insine, sa fim mai buni cu propria persoana si sa nu ducem la extrem orice esec. Da, nu are cum sa ne iasa tot, nu suntem perfecti si e o tampenie sa tinzi spre asa ceva (nu poti decat sa te compari cu tine, cel de ieri, si sa incerci in fiecare zi sa te depasesti), insa nici nu trebuie sa uitam sa vedem partea buna din noi, sa ne focusam pe ce e bun si pe ce ne iese, sa fim mai blanzi si mai buni.

Eu, cand scriu despre orice subiect indiferent de natura lui, trec totul prin propriul filtru si raportez lucrurile la ce am trait eu pentru ca imi place sa invat din greseli si sa gasesc ceva bun si in cel mai urat lucru care se intampla - asta sunt eu si ma bucur ca sunt asa. Daca nu as fi gasit ceva bun in ce-am trait, chiar si in cele mai dureroase experiente, viata mea astazi ar fi fost cu totul alta si nu in sensul bun. Dar ce consider ca as fi putut sa fac altfel (si incerc sa fac asta acum) este sa fiu mult mai buna cu mine, sa nu pun atata presiune pe ce nu mi-a iesit si, cel mai important, sa nu uit de tot ce e bun in mine si de toate lucrurile pe care sunt capabila sa le fac. Pentru ca ... da, magia e in mine, asa cum e si in tine si uneori e nevoie sa vina cineva din afara sa-ti aminteasca cat de minunat esti.

Doar ganduri, intr-o zi de primavara ...

6 comentarii

  1. Esti minunata draga mea si da,magia este in noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista magie, bucurie și optimism... Eu asa trec prin toate greutățile vieții...si sper ca fiecare zi trăită sa ma facă un om mai bun...

    RăspundețiȘtergere