A treia cutie Premium Picks de la Pick'N'Dazzle

23.3.20

La inceputul lunii am primit cea de-a treia cutie din abonamentul Premium Picks de la Pick'N'Dazzle, insa n-am apucat sa va arat ce mi-am comandat, asa ca astazi vreau sa va povestesc despre produse. Sunt mai multe decat de obicei pentru ca am avut niste beneficii in cont si le-am folosit pentru a lua cateva produse suplimentare. Daca nu aveti abonament la ei si va tenteaza sa incercati serviciul asta de beauty box lunar va las aici invitatia care va ofera un bonus de 12 lei la fiecare cutie, iar daca aveti nevoie de inspiratie cautati in arhiva blogului pentru ca eu am mai avut abonamente la ei si v-am aratat de fiecare data ce alegeri am facut.


Doua produse din cutie sunt pentru corp, restul sunt pentru ten, nu am luat nici un produs de machiaj de data asta pentru ca am si asa prea multe. Bottega di LungaVita este un brand pe care l-am descoperit in urma cu cativa ani in cutiile Pick'N'Dazzle si mi-a placut, asa ca am luat doua produse din gama Vita-Age Aurum: o crema pentru corp cu colagen, elastina si acid hialuronic si un gel pentru zona ochilor cu o formula extrem de curata si buna (am mai avut un produs de ochi de la ei si mi-a placut mult), de-abia astept sa le incerc si sa vad cum sunt.

Tot de la Bottega di LungaVita, insa din gama Excellence, am luat serul cu colagen sub forma de perle, iar de la Skinniks (este un brand olandez pe care il urmaresc de ceva vreme si pe care tot am fost tentata sa il incerc) am luat serul Intense Repair cu peptide. Intentionez sa folosesc produsele impreuna pe gat si pe zona decolteului, v-am spus de multe ori ca prefer serurile si ca fac layer de cate ori pot, iar produsele astea imi permit sa fac exact ce imi place.


Cei de la Pick'N'Dazzle au adus cateva branduri noi pe site si mi-au atras atentia doua dintre ele, asa ca in cutia asta am pus 6 masti pentru ca imi place sa le folosesc si fac parte din ritualul meu de relaxare in multe seri. Primele doua sunt de la Roseheart, un brand pe care nu il cunosc si de care nu am auzit pana acum, am ales doua variante dintre cele disponibile, ambele sunt masti cu efect de hidratare si par extrem de interesante.

Celelalte patru masti sunt de la BeautyPro, un brand independent din UK ale carui masti sunt produse in Coreea si care a fost premiat de multe ori. Pe site gasiti mai multe variante, pe mine m-au tentat variantele pentru maini si picioare cu colagen si mi s-a parut extrem de interesant faptul ca au partea pentru degete detasabila. Am pus in cutie si doua masti din gama ThermoTherapy, care permit temperaturii corpului sa incalzeasca masca si sa accelereze patrunderea ingredientelor in piele. Nu le-am incercat inca, dar urmeaza zilele astea si sunt chiar curioasa sa vad cum sunt.


Am pus din nou in cos Pure Source Pocket Pack Rice de la Missha pe care l-am mai avut si care mi-a placut mult, iar ultimul produs este o spuma de dus de la Treets Traditions - varianta Energising Secrets. In cutia de luna trecuta am luat varianta roz si am vrut sa o incerc si pe aceasta. Fiind luna femeii cei de la Pick'N'Dazzle mi-au pus si o surpriza dulce in cutie, mereu sunt atenti si gasesc mostre sau cate un cadou. Asta a fost ultima cutie din acest abonament, insa pe viitor e posibil sa imi reinnoiesc abonamentul pentru ca au preturi bune si vin mereu cu noutati.


Ce produs va tenteaza dintre cele pe care le-am ales? Ati folosit produse de la vreunul dintre brandurile astea?

4 comentarii

  1. Nu am folosit aceste produse.Cel mai mult îmi place cum arată serul cu colagen in forma de perle

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata serul ala sub forma de perle , dar nu stiu de ce am impresia ca e plin de parfum:( sau ma insel ? Am ceva asemanator de la Bielenda dar nu ma impac deloc cu mirosul .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are parfum spre finalul listei, dar nu se simte deloc puternic.

      Ștergere