7 intr-o saptamana #257

29.3.20


Saptamana asta a fost una care m-a obosit extrem de tare si asta datorita tuturor emotiilor pe care le-am incercat in ultimele zile. Am avut o multime de ganduri, pe care am reusit si n-am reusit sa le stapanesc asa cum mi-am dorit, m-am "trezit" de multe ori pierduta intre toate ideile din mintea mea, m-am gandit la celelalte suflete care au nevoie de ajutor si atentie, m-am intrebat ce se intampla cu animalele pe care le hraneau oamenii care se duceau la munca in anumite zone si care acum stau acasa, m-am pus in locul celor care pierd oameni dragi si nu pot nici sa-si ia la revedere intr-un mod care sa le ofere alinare. Aseara am primit si primul telefon ca cineva apropiat mie e infectat si a ajuns in spital si a fost un moment destul de intens pentru ca lucrurile au devenit si mai reale. Multe ganduri si multe dintre ele dureroase, asa ca am incercat sa balansez cu ce imi face placere si sa ma focusez pe ce e frumos.

Chiar daca stau in casa port zilnic parfum si mi-am amintit cat imi place Oui a l'Amour de la Yves Rocher, asa ca m-am bucurat de el - daca va place si voua inca mai este pe site disponibil setul cu parfumul la 15 ml si un mini gel de dus la 35 lei. Am gatit zilnic in perioada asta, iar atunci cand am iesit am luat legume proaspete pentru ca nu vreau sa renunt la stilul meu de viata doar pentru ca perioada asta e asa cum e.  Am mai spus ca mi se pare extrem de important sa ne pastram obiceiurile - eu ma antrenez de acasa si asta m-a ajutat mult pentru ca mersul la sala este unul din lucrurile care chiar imi lipsesc.

Am dat extrem de putine comenzi on-line in perioada asta si doar cand a fost cu adevarat nevoie - singura comanda cu produse de frumusete a fost pe Notino si nu se intampla nici asta daca nu ramaneam fara cateva chestii esentiale. Daca tot am dat comanda mi-am luat si cateva produse pe care le tot folosesc zilele astea: elastice de par de la Invisibobble (am rupt cam tot ce aveam si in perioada asta am parul prins mai mereu), o penseta de la Tweezerman (a mea, tot de la brandul asta, parca nu mai e ce-a fost si eu ma pensez de cateva ori pe saptamana la ce sprancene am) si cateva produse pentru buze (le simt extrem de uscate in perioada asta si nu mai aveam nici un exfoliant de buze).

Sfarsitul de saptamana a insemnat tot timp petrecut in casa, asa ca am jucat carti, am colorat (din nou) si ne-am uitat la filme pe Netflix, am pregatit un brunch cu mini gogosi low carb, m-am machiat pentru ca am simtit nevoia sa imi acord mie mai multa atentie si am primit un cadou care imi place mult, dar pe care nu am reusit sa-l prind in poza asa cum mi-am dorit. Saptamana voastra cum a fost? Cum ma descurcati in perioada asta?

13 comentarii

  1. La mine e o leneveala dulce perioada asta. Am citi deja 2 carti in ultimele zile. Am mancat mai mult decat e permis, vreau sa ma aouc si de sport.

    Am si eu parfumul de la Yves Rocher - il iubesc ! ♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cel mai bine sa facem lucruri care ne fac placere in perioada asta, avem nevoie de normalitate.

      Ștergere
  2. Draga mea imi pare rau pentru persoana apropiata!sper sa se faca bine! Noi ne tinem tari,eu incerc sa nu decad,prin cate am trecut in ultimul timp,mi am pierdut ambi parintii,ne am mutat,multe sau intamplat!incerc sa fiu tare pentru fetele mele si sot!Doamne Ajuta sa fie totul bine🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. O săptămână de stat acasă,dar sa stii ca nu e plictisitor!Am gătit mai mult,ne-am jucat în curte,am plantat flori

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu setul tau de la Yves rocher dar tot mai mult mi-a placut parfumelul quelques notes d'amour desi nu persista. Banuiesc ca si gelul dus din aceeasi gama miroase bine. Incerc sa imi pastrez optimismul de saptamana trecuta si iti inteleg starea dar trebuie cumva sa ne deconectam prin seriale sau activitati ce ne plac. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mai tolerez parfumurile mai puternice, asta mi se pare mult mai potrivit pentru mine acum, desi am mai multe de la YR. Zile linistite

      Ștergere
  5. Destul de stresanta, cu insomnii și stari depresive...dar ma încurajez singură, îmi petrec timpul cu cel mic, ma rog ca soțul sa se i toarcă ok de la muncă în fiecare zi și sper sa treacă cât mai repede acest coșmar... Aveți grija de voi... 💋

    RăspundețiȘtergere
  6. Speram sa treacă cât mai repede aceasta perioada și sa se termine cu bine.

    RăspundețiȘtergere