O noua cutie Pick'N'Dazzle

19.2.20

Am primit in prima parte a lunii a doua cutie din abonamentul Premium Picks de la Pick'N'Dazzle si vreau sa va arat astazi ce am ales in cutia asta pentru ca sunt produse extrem de interesante, dar si cateva noutati pe care cei de la Pick'N'Dazzle le au pe site. Daca nu aveti abonament la ei si va tenteaza sa incercati serviciul asta de beauty box lunar va plac aici invitatia care va ofera un bonus de 12 lei la fiecare cutie, iar daca aveti nevoie de inspiratie cautati in arhiva blogului pentru ca eu am mai avut abonamente la ei si v-am aratat de fiecare data ce alegeri am facut.


Mastile 3-Step de la Missha le-am descoperit luna trecuta in cutia Pick'N'Dazzle, mi-a placut mult cea cu ceramide, asa ca am mai pus doua in cutie si acum: Nutrition Mask cu ceramide si Hydrating Mask cu acid hialuronic. Pe site gasiti mai multe branduri asiatice si selectia de masti pentru ten este una buna, asa ca daca va faceti un abonament la ei merita sa adaugati cel putin o masca in cutie si sa va bucurati de putin rasfat.

Skinmiso este un brand corean, aparut recent in portofoliul Pick'N'Dazzle si au exclusivitate pentru el. Este un brand premium si are niste produse extrem de interesante, de care in mod sigur o sa va povestesc mai multe intr-o postare separata dupa ce le folosesc o perioada de timp. In cutia asta am pus 3 produse: masca in 2 pasi Peel & Fill, Pore Corset Serum (pentru miscorarea porilor) si un produs de curatare pe baza de spuma de orez.


Phase Zero este un brand din UK, care nu este de multa vreme pe piata si am vrut sa vad cum sunt produsele lor, asa ca am pus in cutie lip topperul in nuanta Prosecco Kiss si doua farduri Metal Foils in nuantele Army si Rockstar. Daca va intereseaza sa va povestesc mai multe spuneti-mi in comentarii, prima impresie e una extrem de buna, produsele sunt foarte pigmentate si nuantele extrem de frumoase. Am mai pus in cutie inca un burete de machiaj pentru ca imi plac mult cel de luna trecuta si niciodata nu am prea multi buretei de machiaj.

De la Cougar am luat Snow White Teeth Whitening Pen si de-abia astept sa vad cum e, am si celelalt produs de albire cu charcoal de la ei si vreau sa le folosesc impreuna. De la Treets Traditions am luat spuma de dus Relaxing Chakra's si luna viitoare vreau sa iau si varianta Energising Secrets, mie imi plac mult spumele de dus si de-abia astept sa o incerc pe asta sa vad cum e. Cei de la Pick'N'Dazzle au pus si cateva mostre in cutie si produsul care ma tenteaza mult este Bija Cica Balm EX de la Innisfree cu centella asiatica si ulei de seminte de bija.


Ati incercat vreunul dintre produsele astea? Ati avut vreodata abonament la Pick'N'Dazzle?

4 comentarii

  1. Par interesante produsele.Cel mai mult ma încântă măștile de față. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Au niște produse foarte interesante... Pe care nu prea le găsești prin magazine... Mi-ar plăcea sa reușesc sa încerc și eu ceva de la ei....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor, eu imi pregatesc acum produsele pentru ultima cutie din abonament. :)

      Ștergere