Jonzac Nutritive in perioada rece

5.2.20

Vremea din ultima vreme i-a dat pielii mele mari batai de cap, schimbarile bruste de temperatura si transpiratia excesiva de la antrenamentele de la sala m-au facut sa ma confrunt cu o piele deshidratata si sa simt nevoia - mult mai des decat de obicei - sa imi ajut pielea de pe corp si sa o hidratez cu produse usoare si eficiente. Iar alegerea mea din ultimele saptamani a fost gama Nutritive de la Jonzac, o gama care m-a surprins mai mult decat placut.

Produsele din gama asta sunt gandite pentru toate tipurile de piele si pot fi folosite chiar si de persoanele cu piele sensibila si reactiva, inclusiv cu piele cu tendinta atopica. Toate produsele contin apa termala Jonzac, o apa termala natural hipermineralizata si izotonica, care impreuna cu celelalte lipide din produse restabileste echilibrul hidric si lipidic al pielii. In gama Nutritive sunt 5 produse, iar eu am incercat 3 dintre ele si despre ele vreau sa va povestesc.


Primul produs pe care l-am incercat din gama asta a fost Intense Nourishing Hand Creme Second Skin Effect pe care am primit-o cadou de la cei de la Jonzac in luna decembrie. Mi-a placut la nebunie textura foarte fina si deloc lipicioasa, dar ceea ce m-a fascinat a fost mirosul care ramane discret pe piele si mie imi aduce un zambet pe buze. Formula e pe baza de unt de shea si cateva uleiuri si reuseste sa hidrateze in profunzime fara sa lase senzatia de piele grasa, deci "second skin effect" chiar este real, nu doar un mic artificiu de marketing.

Intrucat crema asta m-a convins din prima si am si terminat-o intre timp am vrut sa vad cum sunt si celelalte produse asa ca au urmat gelul de dus emolient (este disponibil la 250 ml, dar si la 500 ml) si crema de corp intens nutritiva. Produsele Jonzac se gasesc in lantul de magazine Kendra, dar le gasiti si online aici daca vreti sa le incercati. Gelul de dus imi place mult si are niste ingrediente care chiar ajuta pielea uscata si foarte uscata. Are si o cantitate mica de parfum in formula, insa la gelurile de dus asta e un aspect care pe mine nu ma deranjezeaza deloc.

Produsul care insa chiar merita mai multa atentie este crema de corp intens nutritiva, cu o formula extrem de buna cu unt de shea si ingrediente emoliente si fara parfum, care poate fi folosita inclusiv pe pielea sensibila a bebelusilor. Este usoara, intra imediat in piele si nu lasa filtru gras, hidrateaza in profunzime si calmeaza pielea iritata sau atopica. Este un produs extrem de misto si chiar il recomand pentru ca are efect imediat si poate fi folosit de intreaga familie.



Ati incercat gama Nutritive de la Jonzac? Cum vi se par produsele lor?

2 comentarii