Produse pentru ten care imi plac zilele astea

21.2.20

Am multe produse pentru ingrijirea tenului si le alternez in functie de ceea ce simt ca are tenul meu nevoie, dar si de perioada prin care trec. Ultimele doua saptamani n-au fost tocmai bune pentru pielea mea, schimbarile de temperatura si transpiratia excesiva de la antrenamentele la sala mi-au dat ceva batai de cap, asa ca am observat ca tot intind mana dupa cateva produse care ma ajuta si le-am adunat in postarea asta sa va spun si voua despre ele.


De la Paula's Choice am multe produse preferate si care imi plac la nebunie, insa zilele astea am folosit mult Water-Infusing Electrolyte Moisturizer de care v-am si povestit pe blog cand s-a lansat, o minunatie de crema care este perfecta pentru pielea deshidrata si care are o formula nemaipomenita, daca sunteti in cautarea unei creme hidratante misto o recomand cu toata inima. Celalalt produs care imi plac la nebunie este boosterul cu 8 peptide, m-am intors la el dupa ce-am incercat alte produse cu peptide de la alte branduri si m-a cucerit din nou - de la textura pana la modul in care imi simt pielea, clar ramane permanent cu mine. Profit de ocazie sa va spun ca maine si poimaine cei de la Paula's Choice sunt la Bucuresti cu vanzare de produse si ii gasiti la Commons Unirii daca vreti sa va luati ceva. 

Am terminat serul cu 2% Alpha Arbutin si 0,5% Squalane de la The Inkey List si cred ca o sa il iau din nou pentru ca are o formula buna, o textura care imi place si ma ajuta sa imi mentin tenul luminos si cu un aspect radios. Un alt produs care mi-a placut mult in ultimele saptamani este SOS Blemishes din gama Start de la Eisenberg, un produs cu niacinamide care ma ajuta mult atunci cand imi apar diverse chestii pe ten si zilele trecute m-am luptat cu un cos sub piele care m-a innebunit. Produsele Eisenberg se gasesc la Douglas Romania si puteti sa cititi aici mai multe despre gelul asta tratament.


Sunt sigura ca produsul asta a mai aparut pe blog in urma cu ceva vreme pentru ca am avut o varianta mai mica, insa de-abia acum am ajuns sa il apreciez cu adevarat. Asa cum am mai spus stilul meu de viata a suferit niste schimbari in ultima vreme si unul dintre efectele mai putin placute este faptul ca ma deshidratez foarte rau si buzele mele sunt extrem de uscate, lucru cu care nu m-am confruntat cu adevarat niciodata pana acum.

Sensai Cellular Performance Total Lip Treatment este un produs nesimtit de scump pentru cei 15 ml pe care ii are si nu stiu daca as da vreodata atatia bani pe el chiar daca e de vis, dar daca tot l-am primit de ce sa nu ma bucur de el? Are o formula extrem de buna si o textura care imi place la nebunie, e nevoie de o cantitate extrem de mica seara si a doua zi buzele mele sunt pline si hidratate. Are o tehnologie care activeaza cumva productia de colagen, iar buzele sunt mult mai pline, hidratate si cu un aspect sanatos, iar ceea ce ma incanta este ca nu este un produs gras. Cel mai bun pret l-am gasit aici, dar asa cum va spuneam e scump rau de tot.


Miracle Hydrating Mist din gama Eight Hour de la Elizabeth Arden are o formula misto plina de antioxidanti, vitamine si un amestec de fructe si mie imi place mult. Il folosesc dupa curatarea tenului, il folosesc peste zi pentru reimprospatare si uneori chiar si la finalul machiajului, este genul de produs bun la toate si usor de folosit. Eu l-am luat online de aici, nici nu stiu daca e si in magazine si la ce pret. Din gama asta imi place mult si balsamul de buze cu SPF pe care il folosesc in zilele cand nu ma machiez.


Ati incercat vreunul dintre produsele astea? Ce produse preferate pentru ingrijirea tenului aveti in perioada asta?

6 comentarii

  1. Nu am incercat nici un produs din cele enumerate mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat nici unul din produsele prezentate, dar am pe lista de dorinte cele doua produse de la Paula's choice. Si tenul meu e destul de capricios in perioada asta, cu o tendinta spre uscaciune cu care nu m-am mai confruntat pana acum, usor iritabil. Produsele mele de baza sunt tonerul pt ten gras din gama Calm PC, exfoliantul cu 1% acid salicilic din aceeasi gama si crema hidratanta Clear PC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din gama Calm am si eu exfoliantul si mi-a placut mult serul, chiar ii duc lipsa.

      Ștergere
  3. Paula's Choice- folosesc miniaturile din beauty box-uri :D

    RăspundețiȘtergere