A ce miroase casa mea zilele astea

17.2.20

Nu mai este o surpriza pentru nimeni ca imi plac la nebunie lumanarile parfumate in sezonul rece, fac parte din ritualul meu de relaxare si in fiecare seara imi place sa ma bucur de o aroma care sa se potriveasca cu starea mea de spirit. In ultimul an multe din lumanarile pe care le-am luat au fost de pe Notino pentru ca au multe branduri extrem de interesante si o multitudine de arome care mi se par de vis si care spun povesti.

Ultima, desi nu e chiar recenta, descoperire in materie de lumânări cu ceară de soia este DW Home, un brand pe care nu l-am vazut decat la cei de la Notino si de care vreau sa va povestesc de ceva vreme. In momentul asta am 3 arome de la ei, insa am mai avut cateva pana acum si toate mi-au placut la nebunie. Desi in borcan aroma este una destul de puternica, in casa este mai mult decat placuta si poti sa simti lumanarea si in celelalte camere.

Recomandarea mea este sa nu aprindeti lumanarea in camera in care sunteti, ci pe un hol langa pentru ca o sa va bucurati mult mai mult de aroma si atmosfera va fi mult mai placuta. Lumanarile astea sunt de calitate superioara, nu afuma deloc, ard perfect si sunt o adevarata placere, iar raportul calitate/ pret mi se pare unul extrem de bun, d-asta le si prefer altor branduri mult mai comerciale. Am avut atat varianta mare cu 2 fitiluri din bumbac, cat si varianta mica cu un singur fitil si sunt la fel de calitative.

Cele 3 arome pe care le "ard" eu zilele astea sunt: Salted Pumpkin + Caramel - note cremoase, unt, whisky, caramel, sare de mare, vanilie, scortisoara, dovleac picant, Namaste - nucsoara, cuisoare, iasomie, ceai negru, ceai alb si Burnt Toffee - caramel, sare de mare, crema de vanilie. Mi-au placut mult si Cognac Amber - tabac, tonuri lemnoase si balsamice, piersica alba, brandy si Vanilla+ Sugarcane - chihlimbar, trestie de zahar, mosc, vanilie, lemn de culoare deschisa, midgale, iar un alt aspect care imi place este ca ambalajul si aromele sunt si pe placul barbatilor importanti pentru mine, asa ca ne bucuram de ele impreuna.


Daca nu va plac lumanarile parfumate, ci preferati mai degraba sprayurile pentru camera trebuie sa va spun de cele de la Bath and Body Works pentru ca merita din plin banii. Eu am doua arome: Pumpkin Pecan Waffles (sirop de artar, zahar brun, dovleac picant si napolitana) si Marshmallow Fireside (tonuri fumurii, chihlimbar, vanilie si bezea) si imi plac la nebunie amandoua. Sunt foarte puternice, mai mult de un puf este mult prea mult si devine inecacios - deci aveti grija la acest aspect, iar aroma persista in camera destul de bine.


Va plac lumanarile parfumate? Ce arome alegeti de obicei? Care este brandul pe care il cumparati cel mai des?

10 comentarii

  1. Cred ca mi-ar plăcea Burnt Toffee.De obicei din Ikea mai cumpăr lumanarele parfumate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ajung foarte rar la Ikea, nu stiu daca am avut vreo lumanare de la ei.

      Ștergere
  2. Daca nu as fi gasit saptamana trecuta o reducere la Yankee clar as fi luat-o, dar nu e problema, important e sa stiu, ca eu aprind lumanari tot timpul anului, doar aromele difera. Asa ca multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea mai iau Yankee, nu mi se par asa parfumate cand le aprinzi.

      Ștergere
  3. Later edit: Am prins si un spray de camera de BBW la lichidare de stoc, am mai pus o chestie mica si am avut transport gratuit. More than happy :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea cu dovlecel sarat si caramel :), insa toate cred ca miros nemaipomenit de bine. Prefer aromele de iarna, cu mar, scorrtisoara, portocala :), dar si trandafirul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca nici mie, exceptand trandafirul pentru care am o slabiciune si-l prefer in toate formele lui, mai ales cele comestibile: dulceata, suc, sirop :)

    RăspundețiȘtergere