Produse pentru machiajul tenului de la Makeup Revolution

3.3.20

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu - indiferent de cate cadouri primesc de la oamenii dragi mie - imi place sa imi fac si singura cadouri. Fie ca e vorba de o ocazie mai speciala care sa implice cadouri de 8 martie, fie ca nu e nici o ocazie deosebita, imi place ca pe langa cadourile pe care le iau pentru altii sa imi fac si mie mici bucurii. Nu conteaza ca e o carte, o lumanare, un parfum sau pur si simplu un produs nou de machiaj, imi place sa aleg cu grija, sa experimentez si sa descopar lucruri si produse noi care sa ma ajute si sa ma bucure.


In ultima vreme cand vine vorba de cumparaturi de beauty prefer sa comand on-line si pe siteul celor de la Notino intru cel mai des pentru ca imi place diversitatea de produse, dar si faptul ca de multe ori au oferte super bune. Am descoperit asa cateva branduri si produse pe care altfel probabil ca le-as fi trecut cu vederea, iar astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse de machiaj extrem de accesibile si care mie imi plac mult, mai ales ca puteti folosi codul reducere8 pentru 8% reducere la produsele din cos care nu sunt deja reduse sau in promotie.

Va aratam in urma cu cateva saptamani ce produse mi-am luat de la Makeup Revolution, cand am profitat de o oferta buna cu un goodie bag cadou, si multe dintre voi m-au intrebat de fondul de ten Makeup Revolution Conceal & Hydrate, un fond de ten cu o acoperire medie spre mare, cu o formula super ok cu acid hialuronic, fara parfum si fara alcool. Nu este primul fond de ten pe care il incerc de la acest brand, insa este cel care mi se potriveste cel mai bine, desi are o acoperire mai mare decat folosesc eu de obicei. Textura este lejera, nuanta F6 mi se potriveste foarte bine, acoperirea este wow pentru un fond de ten cu o formula hidratanta si luminoasa si arata foarte bine pe ten.

Am tendinta ca atunci cand il folosesc sa aplic produse tot de la Makeup Revolution, asa ca am zis sa mentionez si cele doua produse pentru zona de sub ochi pe care le am. Conceal & Correct este un corector lichid cu o acoperire foarte buna si o formula care imi place - nuanta pe care o am eu este Peach si il folosesc ca prim pas pentru a estompa putin nuanta inchisa din zona cearcanelor. Iar peste el aplic Conceal & Define, un produs care merita toate laudele pentru ca are o acoperire foarte buna si arata foarte bine pe ten - nuanta pe care o am eu este C0.5 si este un pic cam deschisa pentru mine, insa la cat de palida sunt in perioada asta chiar se potriveste. Probabil pe viitor o sa iau o alta nuanta pentru ca face ceea ce promite si are un super pret.


Ultimele doua produse de care vreau sa va spun nu sunt deloc noutati pentru mine, le-am cumparat de mai multe ori pana acum pentru ca imi plac si au pret foarte bun. Pudra compacta Bake & Blot este foarte naturala pe ten, iar nuanta pe care o folosesc eu este Banana Light - cred ca o sa iau candva si varianta Translucent sa vad daca imi place mai mult. Intotdeauna imi fixez machiajul cu un spray si Glow Fix de la Makeup Revolution imi place mult si l-am cumparat de mai multe ori in ultimii ani - cealalta varianta care imi place mult de la ei este Pro Fix, dar si Hyaluronic Fix are meritele lui.


Ati incercat produsele de machiaj de la Makeup Revolution? Ce recomandari aveti pentru mine?

4 comentarii

  1. Am auzit de ei ,însă nu am incercat at produsele lor.Ma tentează corectorul și sprayul de fixare,chiar mi-aș dori să le incerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o sa ai ocazia pe viitor, mai ales ca-s preturi accesibile.

      Ștergere
  2. Multumim frumos pentru recomandare! Imi plac foarte mult produsele lor! Am fondul de ten si pudra si imi plac foarte mult!

    RăspundețiȘtergere