Produse pentru buze de la Yves Saint Laurent

16.3.20

Produsele pentru buze ocupa un loc destul de important printre produsele de machiaj pe care le am, desi folosesc doar anumite nuante si nu sunt extrem de curajoasa atunci cand vine vorba de culori diferite. Insa imi place sa ma joc cu texturile, imi place sa combin culori, imi place sa incerc diferite tipuri de produse si sa vad ce mi se potriveste cel mai bine. Si asa am reusit sa adun destul de multe produse pentru buze si ceea ce am observat in ultima vreme este ca am adunat cateva produse de la Yves Saint Laurent si despre ele vreau sa va povestesc astazi.


Rouge Volupte este un produs iconic atunci cand discutam de Yves Saint Laurent si de machiaj pentru buze, eu am doua variante de ruj: unul din gama clasica  Rouge Volupte in nuanta 1 si celalalt din gama Rouge Volupte Pearl in nuanta 108. Primul mi se potriveste mult mai bine si il port cel mai des, chiar daca consider ca putea sa stea mult mai bine la capitolul rezistenta, tinand cont ca nu e tocmai un produs ieftin. Nu pot sa nu mentionez de ambalajul acestor rujuri care mie imi place la nebunie si ma face sa zambesc de cate ori intind mana dupa rujurile astea.

In ultima vreme m-am gandit mult la nuanta Unruly Nude din gama Rouge Volupte Rock'n Shine, insa mi se pare extrem de interesanta si nuanta Pink Flow - ambalajul este argintiu si rujurile au in varf si o steluta argintie, au un finish lucios si, recunosc, ca ma cam tenteaza. Si daca tot am inceput sa va spun de dorinte de la YSL vreau sa va intreb daca ati incercat fondul de ten Youth Liberator si cum vi se pare.


Am si trei produse de tip stain cu finish diferit: Rouge Pur Couture Rebel Nudes Glossy Stain in nuanta 105 Corail Hold Up, Rouge Pur Couture Water Stain in nuanta 606 Rosewood Flow si Tatouage Couture Matte Stain in nuanta 5 Rosewood Gang, ultimul este mat, eu n-am mai asteptat sa se usuce pentru ca eram presata de timp si am vrut sa fac pozele in lumina naturala ca sa vedeti cat mai bine nuantele. Toate trei imi plac mult, atat ca textura, cat si nuantele pe care le am si am ajuns sa le folosesc extrem de des.

Cel pe care il folosesc cel mai des este Vernis A Levres Water Stain, l-am primit de ziua mea de la un prieten bun si imi place la nebunie nuanta, este nuanta pe care pusesem si eu ochii, asa ca s-a nimerit la marele fix. Mai sunt doua nuante care imi plac mult: Bathed in Beige (cat de misto e numele asta) si Nude Underwater (alt nude, bineinteles, ca doar sunt preferatele mele) si am fost foarte tentata sa le iau cand cei de la Notino au avut o promotie misto la produsul asta - zilele astea au transport gratuit pentru orice comanda.


Folositi produse pentru buze de la Yves Saint Laurent? Cum vi se par? Care este preferatul vostru?

6 comentarii

  1. Total de acord cu rezistenta , le-am incercat pe majoritatea mai putin pe cel din gama tatouage ( poate e cel mai rezistent) dupa cum ii spune numele . Ambalajele ma atrag foarte tare si cel cu steluta e si pe wishlistul meu:))
    Te pup Cami
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt singura care astepta mai mult de la ele la capitolul rezistenta. :)

      Ștergere
  2. Nu am folosit niciodata produse ysl. Sincer,nici nu as stii pe care sa il incerc mai întâi,sunt tare frumoase toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ambalajele lor sunt superbe si te duc cu gandul la rasfat si lux.

      Ștergere
  3. Un singur ruj Ysl am: nuanta rose stiletto din gama Pur Couture clasica. Tare mult imi place! De mult tot spun ca as mai vrea unul din gama Rouge Volupte, e aratos dar mai mult imi place textura glossy.

    RăspundețiȘtergere