Parfum Luna de la Nina Ricci

30.3.20

La inceputul saptamanii trecute, cand a fost mai frig, am simtit sa port parfumuri mai dulci si mai puternice si mi-am amintit de Luna de la Nina Ricci, asa ca l-am "scos" la inaintare si mi-am amintit si ca nu v-am povestit de el, desi il am de circa un an. Mie imi plac parfumurile de la Nina Ricci (Nina si Bella sunt parfumuri pe care le port extrem de des si pe care le simt de fiecare data, am avut si multe editii limitate de Nina), singurul lucru care mi-as dori sa fie diferit e rezistenta - doar cateva ore rezista pe pielea mea si e pacat pentru ca aromele imi plac mult.


Luna, o creatie a lui Christophe Raynaud si a Mariei Salamange, continua povestea printeselor inceputa cu Nina si terminata cu Bella de care v-am povestit aici. Mie imi place sticla sub forma de mar, iar pentru Luna au ales un turcoaz care mie imi place mult si au finalizat creatia cu detalii aurii si o sfoara neagra. Luna este o aroma intensa si cu aer de mister si, din punctul meu de vedere, ambalajul exprima exact asta, pastrand totusi o nota jucausa ca si celelalte parfumuri din seria asta.

Dulce si cu note de caramel, Luna ramane in familia parfumurilor vanilate si lemnoase, insa nu este asa dulce si fructat ca Nina, este o varianta mai matura si mai intensa care porneste cu note de caramel si lemn dulce, ramanand un parfum gurmand, insa fara sa fie prea obositor si sa deranjeze. Il vad potrivit atat pentru zi, cat si pentru seara pentru ca are ceva interesant si miroase diferit pe piele in functie de persoana. Este un parfum pe care mi l-am dorit mult si m-am bucurat cand l-am primit, dar ...

Pe mine miroase cel mai bine cam dupa o ora de la aplicare, insa nu rezista deloc (chiar si pentru o apa de toaleta e prea de tot) si asta e un aspect care nu imi place deloc pentru ca nu este tocmai un parfum ieftin. Este ceea ce speram sa fie din punct de vedere al mirosului, ma simt bine cand il port, dar nu cred ca va ajunge din nou la mine (am o varianta mica de 30 ml) pentru ca dispare relativ repede de pe piele si nu are sens sa il iau din nou, cand am alte parfumuri care rezista mult mai bine si sunt din aceeasi familie olfactiva.


Ati incercat Luna? Cum vi se pare?

2 comentarii