Dimineata lejera cu Rehydrate+ de la Jonzac

5.3.20

Ma povesteam in urma cu cateva saptamani cum aleg eu produsele pe care le folosesc pentru a-mi ingriji pielea, cum imi "ascult" tenul si ii dau ceea ce are nevoie la momentul respectiv. Sunt zile cand aleg produse cu multe ingrediente active, dar sunt si zile cand vreau ceva rapid si usor care sa imi ofere hidratare si un mic de rasfat, chiar daca ma grabesc si nu am mult timp. Si asa mi-a venit ideea sa va arat din cand in cand ce aleg sa folosesc in anumite dimineti - seara folosesc mult mai multe produse si ii dau tenului meu ceea ce stiu ca ii trebuie, dimineata insa lucrurile stau altfel si combinatia asta de produse de la Jonzac e una din cele mai folosite in zilele cand ma duc la sala.


Gama Rehydrate+ este o gama extrem de interesanta, gandita pentru a oferi hidratare in profunzime pentru toate tipurile de piele, formulele fiind pe baza de acid hialuronic, iar astazi vreau sa va spun de cele 3 pe care le folosesc in perioada asta, unul a mai aparut pe blog in urma cu ceva vreme pentru ca l-am mai avut si mi-a placut mult, celelalte doua sunt noutati si m-au convins, asa ca am vrut sa va spun mai multe despre ele.

Lotiunea H2O Booster contine 20% apa termala Jonzac si un duo de acid hialuronic si eu o folosesc dimineata imediat dupa ce imi curat tenul (se poate folosi si seara in acelasi mod), o aplic in palme si o intind pe toata fata si este baza perfecta pentru celelalte produse pe care le aplic dupa. Reda tenului ceea ce s-a "luat" prin curatare si ii ofera o hidratare imediata, dar fara sa incarce tenul pentru ca este usoara si ai senzatia ca iti aplici apa pe ten, chiar daca este un produs cu o formula eficienta.

Serum H2O Booster este produsul care stiu sigur ca a mai ajuns pe blog pentru ca sunt la al treilea tub si imi place in continuare la fel de mult. Are o formula simpla si curata cu 50% apa termala, un duo de acid hialuronic si acid lactic si face exact ceea ce promite: restabileste echilibrul pielii si o lasa neteda si hidratata. Il aplic imediat dupa lotiunea de care v-am spus mai devreme si intra imediat in piele, il folosesc si seara inainte de a aplica alte seruri si imi place mult, asa cum va ziceam. Ambalajul cu pompita este practic si igienic, formula este buna si textura este una pe placul meu.


Balsamul reparator pentru buze formeaza un film anti-evaporare pentru o hidratare de lunga durata si este usor de luat in geanta. Formula este una cu multe uleiuri si unturi si mie imi place mult sa il folosesc dimineata inainte sa plec la sala, il am cu mine in sac si il aplic si dupa antrenament, cand buzele mele au nevoie de ajutor. L-am incercat si peste noapte si face o treaba buna, dar nu suficienta pentru mine care in perioada asta ma confrunt cu o deshidratare mai puternica si am nevoi diferite fata de cele pe care le-am avut in trecut.

Ultimul produs de care vreau sa va spun este apa termala, de care am mai pomenit pe blog, pentru ca am realizat ca de cate ori v-am povestit despre apele termale nu am mentionat un lucru. Apa termala e buna si cea de la Jonzac chiar e misto insa daca o aplicam doar pe ea pe un ten deshidratat fara sa o "sigilam" cu un produs care sa retina moleculele de apa in piele s-ar putea ca efectul sa fie exact invers - in loc sa dea un boost de energie si hidratare pielii s-ar putea sa o usuce. Ceea ce fac eu este sa o pulverizez pe fata inainte de lotiunea de care v-am spus mai sus si asa beneficiez de tot ceea ce are mai bun de oferit.


Ati incercat vreunul produs din gama Rehydrate+ de la Jonzac? Voi ce produse aplicati dimineata pe ten?

8 comentarii

  1. Nu le-am incercat inca, insa o sa le am on vedere pt ca par foarte misto.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu folosesc mai multe de la ei acum si am dat peste cateva care imi plac mult, insa le-am si studiat formulele inainte de a alege.

      Ștergere
  2. Nu am folosit niciodata produsele lor.Mi-ar plăcea să încerc balsamul reparator pentru buze

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit booster-ul cu H2O si cand am aplicat crema cu spf 50 de la Paula s choice s-au facut ca niste scame pe fata.Apa termala si apa micelara de la Jonzac sunt ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care crema cu spf de la PC? E posibil ca cele 2 formule sa nu functioneze impreuna daca au baze diferite.

      Ștergere
  4. Din cate am citit, contin parfum. Pacat, pareau promitatoare.

    RăspundețiȘtergere