Colectia Glamourose de la Pupa Milano

10.3.20

Editia limitata de primavara de la Pupa Milano, Glamourose, m-a surprins mai mult decat placut, chiar daca am apucat sa o vad in magazine inainte de a primi produsele. Este o colectie inspirata de culorile pamantului, nuantele arse si rosiatice se combina extrem de interesant cu rozul din ambalajele produselor, iar rezultatul este o colectie de produse de machiaj cu texturi mai mult decat surprinzatoare si un finish pudrat si fin. Puteti sa vedeti aici intreaga colectie, eu o sa va arat astazi o parte din produse. Iar daca ajungeti in magazinele Pupa va recomand sa va uitati si la Extreme Blush, colectia de blushuri lansata recent pentru ca are niste nuante si finishuri de vis, eu am rezistat cu greu sa nu imi iau macar una dintre culori.


O sa incep cu cele 3 rujuri din colectia asta pentru ca sunt cele care au fost cea mai mare surpriza pentru mine. Rujurile Glamourose Petalips au reusit sa ma surprinda total: de la forma si culoarea ambalajului pana la textura si nuante. Formula este una mata, impalpabila asa cum spun cei de la Pupa, iar pe buze se simt ca un balsam usor, nu ca un ruj mat. Sunt usoare, nu usuca buzele si nuantele sunt superbe si pigmentate, daca va plac rujurile mate va recomand sa le incercari, sunt altceva.

Am primit toate cele 3 nuante disponibile: 001 Pink Seduction, 002 Rosewood si 003 Tempting Red, preferata mea este clar Rosewood. V-am aratat mai jos nuantele, fara nici un fel de procesare si alte nebunii, puteti sa vedeti exact cum arata si sa va dati seama de ce am tot spus ca au fost o reala surpriza pentru mine - formula misto, nuante opace si pigmentate, textura de vis, cam asta e tot ce pot sa spun dupa ce le-am incercat.


Un alt produs care imi place la nebunie este At First Blush, nuanta Desert Rose, un blush mai mult decat surprinzator, cremos la atingere si usor de estompat, care atunci cand este aplicat pe piele se transforma in pulbere, culoarea fiind una foarte naturala. Pentru un ten matur sau uscat blushul asta o sa fie o revelatie. Eu sper ca cei de la Pupa Milano sa foloseasca formula asta si pe viitor si sa fie disponibile si alte nuante pentru ca este un produs mai mult decat reusit, iar mie nuanta imi place la nebunie si am de gand sa o folosesc des.

Am mai folosit in trecut sprayuri pentru fixarea machiajului de la Pupa Milano si mi-au placut mult, asa ca am incercat zilele astea si Make-up Fixer si imi place mult, chiar daca formula contine si alcool - sunt extrem de putine sprayuri de genul asta care nu contin. Fiind un produs care se pulverizeaza pe ten - pentru a fixa si a mentine machiajul pe durata intregii zile - cantitatea de alcool care ajunge pe ten este una infima, asa ca la partea asta mai fac si eu concesii cand imi place un produs si asta chiar imi place. 


Ultimele produse pe care le am din colectia asta si pe care nu am apucat sa le incerc sunt Vamp! Ready to Shadow si ojele Lasting Color Gel. Creionul de ochi este in nuanta 011 Powdery Nude si este o pulbere compacta sub forma de creion care promite o textura catifelata, usor de folosit si care rezista foarte bine pe pleoape. Cele doua oje din colectia pe care le am sunt 189 Powdery Nude, un nude superb pe care vreau sa-l incerc in perioada urmatoare si 190 Karkade, o nuanta de rosu extrem de interesanta.


Cum vi se pare editia asta limitata? Care produs va place cel mai mult?

6 comentarii

  1. Iubesc produsele lor!Un spray de fixare a machiajului mi-aș dori să încerc dar și de un blush am nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Greu de ales... Îmi place foarte mult rujul din mijloc...cu tentă de maro... Ojele sunt demențiale... Si as fi mega incantata sa încerc un blush și un spray fixator...nu am folosit niciodată... Sa le folosești cu placere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, rujul din mijloc nu are nimic maro in el, probabil asa ai vazut de la ecranul pe care ai vizualizat postarea.

      Ștergere
  3. Spray-ul de fixare din colecția glamourose crezi că este potrivit și pentru un ten mixt sau gras ?

    RăspundețiȘtergere