Book haul #1

2.3.20

Am observat multe reactii pozitive pe Insta Stories de cate ori va arat ce mai citesc sau imi cumpar carti noi, asa ca m-am gandit sa incep sa fac si pe blog din cand in cand cate o postare si sa va arat ce carti mi-am luat si de ce le-am ales. Nu apuc sa va povestesc des despre cum mi s-au parut cartile pentru ca efectiv nu am cand, asa ca in ultimele luni am preferat sa fac asta pe Instagram, dar daca vreti sa scriu mai multe despre carti si pe blog astept sa imi spuneti in comentarii si o sa vad cum pot sa fac asta pe viitor.


Siteurile de pe care imi comand carti sunt Elefant si Libris, mereu profit cand au oferte bune si asa am facut si de data asta. I-am preferat pe cei de la Libris in ultima vreme pentru ca ofera transport gratuit prin curier la comenzi de peste 50 lei, in timp ce cei de la Elefant iti cer bani si sa duca produsele intr-unul din punctele lor de ridicare, dar nu pot sa neg ca Elefant are cea mai mare selectie de carti si unele din ofertele lor sunt chiar misto.

Nu mai stiu ce si de unde am luat, tot ce imi amintesc este ca Libris a avut o oferta 2+1 la cartile editurii Trei, iar cei de la Elefant au avut 45% reducere la carti, asa ca am luat 5 carti pentru mine si alte cateva pentru cadouri. Una singura era pe lista mea de dorinte, celelalte au fost cumparaturi impulsive si de-abia astept sa vad cum sunt, mai ales ca unii autori imi sunt necunoscuti. 

Sa speram ca va fi bine de Carolina Setterwall este o radiografie obsesiva a durerii pierdurii omului iubit si chiar vreau sa citesc o astfel de poveste pentru ca viata m-a invatat, prin propria mea durere, ca fiecare dintre noi simte moartea cuiva drag diferit si fiecare are reactii diferite. Este o carte pe care o s-o citesc atunci cand o sa am starea psihica pentru asta. Ar fi trebuit sa stii ... dar acum e prea tarziu este prima carte scrisa de Jean Hanff Korelitz pe care o iau si m-a atras subiectul mai mult decat orice altceva, nu am citit pareri despre ea, am vrut pur si simplu sa o citesc, chiar daca simt ca este o carte care ma va pune pe ganduri.


Sylvia Day a scris seria Crossfire, o serie atat de laudata, asa ca atunci cand am vazut Aripi de Bruma am pus-o direct in cos pentru ca am simtit ca la finalul ei o sa zambesc pentru ca este o carte despre iubire si despre speranta. Elin Hilderbrand este o autoare pe care o stiu si povestile ei transmit ceva si chiar ajung sa te invete lucruri daca ai inima deschisa, asa ca intentionez sa citesc cat de curand Paradisul de la Malul Marii, pentru ca mi-e dor de niste dialoguri spumoase si inteligente.

Pe Mark Levy l-am descoperit datorita Ellei si am citit cateva dintre cartile lui de-a lungul anilor. Povestile lui au intotdeauna acel ceva care le face ... as zice ciudate, dar cred ca deosebite e un cuvant mai potrivit. Fantoma si iubirea este o poveste de dragoste diferita, dar si o privire aruncata celorlalti. Am citit niste pareri bune despre cartea asta atunci cand am cautat informatii si chiar vreau sa vad cum o sa percep eu povestea asta despre calatoria cu avionul cu o fantoma.


Ce carti v-ati luat in ultima perioada? Ati citit vreuna din cartile de mai sus?

4 comentarii

  1. Nu am citit cărțile de mai sus.Lectura plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că îți dai seama că eu nu m-aș supăra să publici mai des articole cu cărți/lecturi, ori ca haul, ori ca (mini)recenzie.
    Deși am citit multicel de la începutul anului n-am mai cumpărat decât două cărți, aveam destule, dar în perioada următoare o să urmăresc și eu ofertele.

    Mă tentează cartea lui Levy, nu l-am mai citit de mult și știu că mai voiam una de a lui de la tine. Nici pe celelalte nu le știu, dar m-ar tenta puțin încă vreo două, aștept să-ți aflu părerea despre ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am adunat si eu un teanc de carti pe care vreau sa le citesc in perioada urmatoare, timp sa-mi fac. :)

      Ștergere