7 intr-o saptamana #255

15.3.20


Am stat cateva minute cu degetele pe tastatura, gandindu-ma cum sa incep postarea de astazi, ce sa va spun, daca sa discut despre ce se intampla sau nu si nu stiu nici acum ce e cel mai bine sa fac. Am ales zilele astea sa vorbesc despre frumos, despre micile bucurii pentru ca avem nevoie sa pastram normalitatea in viata noastra chiar si in circumstantele actuale, despre ce decizii am luat eu, iar daca as vrea sa transmit ceva ar fi sa alegem viata, sa alegem compasiunea, sa ne gandim la cei din jurul nostru, sa fim responsabili si sa invatam din greselile altora.

Eu lucrez de acasa de multa vreme, asa ca a trebuit doar sa imi limitez celelalte activitati si cea mai dificila decizie pentru mine a fost sa inghet abonamentul la sala, dar am facut asta gandindu-ma la ce as putea transmite luat de acolo, nu la cum m-ar putea afecta pe mine. Am iesit din casa doar strict cand am avut nevoie, nu am exagerat cu cumparaturile, dar am constientizat perioada asta, ce riscuri exista si am facut singurul lucru care mi se pare uman si responsabil. Nu stie nimeni cum va fi perioada urmatoare, insa logica imi spune ca va fi rau inainte sa fie bine si am ales sa iau deciziile gandindu-ma la ce pot face pentru altii, la cum pot usura munca celor care infrunta cu adevarat pericolul si m-am rugat sa avem mintea limpede.

Curierii au venit la mine zilele astea destul de des, am primit cateva surprize, dar si cateva comenzi date on-line si vreau sa va arat ceaiurile de la Specchiasol pe care le-au adus in Romania cei de la Ropharma. Brandul este italienesc, ceaiurile sunt bio din ingrediente atent selectionate si eu am incercat deja varianta L'Amicizia din colectia Infusi Positivi si imi place la nebunie, asa ca imi doresc sa iau si cateva dintre celelalte variante disponibile. Cei de la Lapte Maresi au o campanie interesanta in perioada asta, eu nu sunt bautoare de cafea, insa mi-a placut invitatia lor de a va spune si voua despre asta, asa ca daca va tenteaza sa participati gasiti aici toate detaliile.

Sunt cateva produse asiatice de ingrijire pe care vreau sa le incerc in perioada urmatoare, asa ca am comandat de pe Ebay niste mostre sa vad daca merita sau nu. De la Purito am luat Pure Hyaluronic Acid 90 Serum si Comfy Water Sun Block SPF50+, le-am incercat si imi plac mult - produsul cu protectie solara e misto de tot, insa pentru mine este prea matifiant daca aplic si machiaj, asa ca am decis sa il iau in varianta full size si sa il folosesc in diminetile cand ma duc la sala. De la Innisfree am luat Bija Cica Balm EX, am primit o mostra intr-o cutie Pick'N'Dazzle si mi-a placut mult, pentru ca ajuta mult la calmarea tenului, fiind pe baza de centella asiatica si nu intentionez sa il iau full size pentru ca vreau sa am mostre atunci cand tenul meu are nevoie de putin ajutor, nefiind un produs pe care sa il folosesc zilnic.

Am stat mai mult in bucatarie zilele astea si am fost atenta la detalii pentru ca, asa cum va ziceam la inceputul postarii, nu vreau sa renunt la ce imi face placere chiar daca trecem printr-o perioada tulbure - mie imi place ca mancarea sa arate bine, nu doar sa aiba gust bun. Broccoli si conopida sunt prezente extrem de des in alimentatia mea, fac de multe ori piure din ele sau din alte legume si chiar a ajuns sa imi placa sa le gatesc asa. Zilele astea chiar vreau sa experimentez mai mult in bucatarie si probabil ca pe Instagram o sa va arat si voua ce o sa fac.

Lucrurile mici sunt cele care vor face diferenta in perioada asta, pentru ca vor fi multe urmari dupa perioada asta (unele la care nici macar nu ne gandim acum - si nu ma refer la boala, dar nici nu vreau sa ma adancesc acum in subiectul asta), asa ca va recomand sa incercati sa aduceti bucurie in jurul vostru atat cat puteti si sa nu uitati sa va rasfatati si pe voi. Eu am primit o pereche de cercei care m-a bucurat extrem de mult intr-un moment cand eram destul de afectata de ce se intampla in toata lumea si am apreciat gestul si sentimentele din spatele darului, dar mai ales faptul ca mi-a fost oferit exact cand aveam nevoie sa imi amintesc de anumite lucruri. 

Zilele astea am mai multa grija de mine si de pielea mea si profit sa va arat produsul asta de la Bielenda care imi place mult de tot. Este un ser pentru corp cu cafeina, retinol, centella asiatica si peptide, eu l-am luat de aici si l-am tot folosit, asa ca vreau sa imi comand altul. Are o formula extrem de buna si ajuta la fermitatea pielii, intra imediat in piele si merita din plin. Mai sunt doua produse in gama #BodyPositive, dar pe mine acesta m-a atras cel mai mult datorita formulei.

Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti in perioada urmatoare?

11 comentarii

  1. O săptămână agitată,probabil și din cauza la ce e in jur.Evit sa ies,noroc ca stau la curte și nu trebuie să țin copiii numai în casă. In rest, avem aceleași activități ca și până acum,nu am făcut provizii pentru ca nu cred ca va fi necesar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca sunteti la curte si macar puteti sa va bucurati de aer curat.

      Ștergere
  2. multa sănătate, si Doamne ajuta sa fie bine.la munca deja sa limitat si la noi doar de la 8-20 se lucrează, sper sa nu se umble si la salarii :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor fi sigur si urmari economice pentru ca nu se poate altfel, sa speram ca la final va fi bine.

      Ștergere
  3. O saptamana foarte urata , situatia asta cu virusul e groaznica . Am stat doar in casa , astept sa vina vremuri mai bune .
    Am vazut cerceii si pe insta, sunt foarte cute .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Statul asta in casa si toata energia asta n-o sa duca la nimic bun, dar nici nu avem variante, din pacate.

      Mi-au adus un mare zambet cand i-am vazut. :)

      Ștergere
  4. Am fost la lucru pana vineri, de astazi lucram de acasa, cateva telefoane, mailuri, planuri de servici, cam atat. Ieri am iesit cu copii din casa la o plimbare in natura departe de oras, departe de aglomeratii. Ne-a prins tare bine, ne vom reintoarce. Daca tot am timp liber m-am apucat sa fac schimbari prin casa si sa ma ocup de plante pe care le-am tot amanat de la un weekend la altul. Imi pastrez optimismul si pofta de viata, dar cand ma uit la stiri ma ingrozesc ce se intampla in lume.
    Aveti grija de voi, Camelia ! Sa fiti sanatoase, stati in casa, protejati-va pe voi si pe cei din jur !
    O sa trecem cu bine si peste asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa fie, nu prea avem variante. Sa aveti zile linistite!

      Ștergere
  5. Buna ziua, imi puteti spune va rog de la ce seller de pe ebay ati comandat mostrele de la Purito? Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere