7 intr-o saptamana #254

9.3.20


Saptamana asta a fost despre mine, chiar daca nu mi-a iesit asa cum imi doream partea cu mai putina munca si mai putini oameni zapaciti, dar macar am reusit sa fac lucruri pentru mine si sa ma bucur de multe momente frumoase. Am incercat sa ma concentrez pe tot ce e bun si frumos in jurul meu, sa ma incarc pozitiv si sa ma focusez pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru mine si pentru sufletul meu, fara sa acord lucrurilor mai multa importanta decat merita.

Miercuri am iesit la Pancakes & More, am mancat o supa de ciuperci si am savurat o ceasca de ceai, fara sa ma ating de clatitele pentru care sunt faimosi pentru ca stilul meu actual de viata implica o dieta low carb. Este o alegere constienta, asa cum au fost toate alegerile pe care le-am facut in ultimele luni. Cand am ajuns acasa m-am bucurat de o surpriza frumoasa de la Douglas, ciocolata i-am dat-o mamei mele, iar de rimel vreau sa ma bucur de zilele urmatoare - este o lansare noua in gama proprie de machiaj a celor de la Douglas.

Vineri dimineata mi-am urmat inima si am plecat la mare, aveam nevoie de cateva zile de liniste si mi-era dor de mare. Si mi-a prins tare bine, m-am plimbat mult, am meditat, am citit, m-am incarcat cu energie si m-am bucurat de tot ce am vazut, dar mai presus de toate mi-am acordat timp sa fiu si sa respir. Ultima perioada a fost una incarcata si aveam nevoie sa ma rup de tot, sa stabilesc ce e important pentru mine si unde vreau sa imi consum energia. Am facut cateva poze extrem de frumoase si am privit Constanta prin ochii omului care vrea sa se bucure de ce e frumos, nu prin ochii cuiva care vede doar ce nu e bun. As vrea sa adun pozele intr-o postare si sa va arat Cazinoul din Constanta si faleza prin ochii mei, asa ca daca vreti sa fac asta spuneti-mi in comentarii.

Daca tot am scris postarea asta intr-o zi de luni, nu duminica cum faceam de obicei, pot sa va arat si o parte din produsele pe care le-am primit de la Elefant si care se gasesc la vanzare pe site, in noul Beauty Box lansat - sunt 3 variante disponibile aici, o sa va povestesc si eu mai multe zilele astea. Ma asteptau mai multe surprize cand am ajuns, am si primit cateva chestii misto cadou, asa ca zilele urmatoare o sa tot vedeti noutati. Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. La multi ani si o primavara frumoasa! Abia astept sa vad pozele pe care le-ai facuta la mare si produsele de make up primite cadou. Mi-a plăcut mult make-up pe care l-ai avut zilele trecute.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai trezit amintiri faine din Constanța cu imaginile de acolo, îmi place mult mai mult zona în extrasezon decât în agitația de vară.
    Să ai o primăvară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  3. O plimbare la mare mi-ar prinde bine și mie!O săptămână frumoasă!Te pup!

    RăspundețiȘtergere