Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil

26.2.20

O sa incep postarea de astazi cu o marturisire: am obiceiul sa incep o multime de uleiuri pentru par, le folosesc de cateva ori, dupa care le abandonez si in final ajung sa le dau mai departe pentru ca nu le folosesc. In decembrie am primit de la Wella Professionals o surpriza si in pachet se afla si uleiul pentru par de care vreau sa va povestesc astazi si multe dintre voi mi-ati spus ca va place la nebunie, asa ca am zis sa ii dau o sansa reala si sa il folosesc sa vad cum e.


Oil Reflections Luminous Smoothening Oil contine ulei de macadamia ce hraneste si ingrijeste firul de par, ulei de avocado ce imbunatateste structura cuticulelor si extract de ceai alb ce absoarbe radicalii liberi si este recomandat pentru toate tipurile de par, poate fi folosit atat pe parul umed, cat si pe parul uscat, tine strict de preferinte. Are o formula lejera si nu incarca deloc parul, eu aplic cam 2 pompite pe varfuri si pe lungime si imi place cum imi lasa parul. 

Ceea ce face este sa lase parul fin si matasos (si pe un par cu tendinte de incretire aspectul asta conteaza mult), sa il protejeze de factorii externi si astfel sa aiba un aspect mult mai sanatos, sa il hraneasca - nu stiu pe partea de regenerare pentru ca parul meu nu este unul deteriorat sau cu probleme mari, cel mai important pentru mine este ca face toate astea fara sa incarce parul inutil, asta fiind si motivul pentru care am "abandonat" inainte multe alte uleiuri.

Imi place si mirosul lui si il folosesc cu placere in perioada asta, insa nu promit ca o sa ma tina mult pentru ca sunt asa cum ma stiu, dar daca sunteti in cautarea unui ulei misto pentru par chiar e un ulei care merita incercat. L-ati incercat? Cum vi se pare? Folositi de obicei uleiuri pentru ingrijirea parului?

4 comentarii

  1. Folosesc ulei de păr de la Schwarzcopf care e pe terminate, poate îl încerc și eu pe acesta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am incercat si eu un ulei de la ei, dar nu imi amintesc denumirea exacta.

      Ștergere
  2. Da, am unul Cien din Lidl cu ulei de argan și încă unul din DM. Am parul vopsit blond de 22 de ani și vârfurile mele chiar au nevoie. Îmi place cel de la Cien că nu îngrașă deloc părul și îl face moale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca am incercat vreun produs pentru par de la Cien, desi imi amintesc ca am cumparat cateva produse la un moment dat. :)

      Ștergere