Tu ce parfum porti de Valentine's Day?

10.2.20

Nu cred ca ai nevoie de o zi anume, marcata intr-un anumit fel, pentru a-ti exprima sentimentele si nici nu cred ca de Valentine's Day este vorba doar despre cupluri, ci este vorba doar de iubire in toate formele ei. Totul incepe cu iubirea de sine si tu meriti ce e mai bun, meriti sa te bucuri si meriti sa-ti faci singura surprize daca in viata ta nu exista acel cineva sau daca acel cineva nu e genul care face cadouri si de-asta imi plac promotiile de Valentine's Day precum cele de pe Notino. Indiferent ca iei ceva pentru el sau pentru tine mereu gasesti oferte care merita, dar si idei inspirate care sa te ajute.


Am spus mereu ca atunci cand e vorba de cadouri totul devine personal si e important sa cunosti persoana careia vrei sa ii faci o surpriza. Da, eu cumpar parfumuri cadou, dar stiu foarte bine ce ii place persoanei careia ii cumpar si da, eu primesc des parfumuri de la jumatatea mea si ma stie foarte bine, asa ca ma "nimereste" de fiecare data. Ce imi place la Notino este faptul ca daca stii parfumul preferat al cuiva poti sa ii faci un cadou personalizat prin gravarea pe sticla si mi se pare un detaliu extrem de frumos.

Astazi m-am gandit sa va povestesc despre 3 parfumuri care cred eu ca s-ar potrivi foarte bine pentru Valentine's Day, indiferent de ce planuri aveti si chiar daca nu aveti nici un plan, dar pur si simplu vreti sa va simtiti bine si sa va bucurati. Sunt parfumuri diferite pe care eu le-am purtat in diverse ocazii si care imi plac in continuare la fel de mult, iar in perioada asta pe Notino au preturi foarte bune si chiar merita.

Flowerbomb de la Viktor & Rolf este o explozie florala dulce si proaspata si de-a lungul anilor am trecut prin cateva sticle, este un parfum vesel si cu personalitate si daca vreti sa aduceti un pic de primavara este o varianta foarte buna - pe mine ma bate gandul sa-l combin cu Flowerbomb Midnight si sa vad ce iese. Parfumurile de la Viktor & Rolf au acel ceva ce le face speciale si nu ai cum sa le uiti, chiar ma mir deseori ca nu sunt mai bine promovate. Cei de la Notino au acum pe site o varianta de 10 ml la un pret bun daca vreti sa experimentati putin cu parfumul asta.

Black Opium de la Yves Saint Laurent este cald si picant, notele dulci de vanilie se combina foarte bine cu cafeaua si cu notele florale si rezultatul este unul interesant: cald, misterios, cu o tenta usoara de senzualitate, dar fara sa oboseasca. Ultimul parfum la care m-am gandit este Narciso Poudree de la Narciso Rodriguez care pentru mine inseamna o senzualitate pudrata, matasoasa cu o doza de mister care incinta si te face sa te intrebi ce ascunde. Este un parfum care imi place la nebunie, dar pe care nu il port des pentru ca mi se pare special si vreau sa il savurez de fiecare data.
 

Ce planuri ai de Valentine's Day? Cum o sa miroasa dragostea pentru tine in acea zi?

5 comentarii

  1. Narciso Poudree e o minunatie de parfum ! La fel si eu il tin pt momente speciale. Probabil am sa il port vineri, el sau Dolce Vita, mai vedem. M-am indragostit de numa' de Cuir de Nuit de la YR, tare mi-l doresc. Il vad potrivit pt seara de Valantine's day. Foarte reusit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am tot zis ca ajung sa miros variantele alea noi de la YR, dar n-am reusit. Sable Fauve ma tenteaza, l-ai mirosit?

      Ștergere
  2. Daaa, e tare bun. E un parfum cald, diferit, cu persistenta mare. Il vad potrivit pt toamna, cred ca atunci am sa il si i-au.

    RăspundețiȘtergere