Stay Perfect Cover Cushion SPF50+ de la Clio Professional

12.2.20

Anul trecut am decis ca sunt cateva produse pe care vreau sa le incerc in 2020 si unul dintre ele a fost un fond de ten asiatic de tip cushion cu SPF50. Asa ca am apelat la Rena de la Glowrious - Cosmetice Asiatice si am intrebat-o ce imi recomanda. Mi-am dorit o formula luminoasa si usoara cu factor mare de protectie si Rena mi-a recomandat Stay Perfect Cover Cushion SPF50+ PA++++ de la Clio Professional, un brand nou pentru mine. Clio Profesionnal este brandul profesional al celor de la Clio Cosmetics Korea si a aparut pe piata in 1993. Lucreaza cu laboratoare din Franta, Italia si Germania si au in portofoliu mai mult de 300 de produse, asa ca eu intentionez pe viitor sa incerc si alte produse de la ei.


Stay Perfect Cover Cushion SPF50+ PA++++ este mai scump decat majoritatea fondurilor de ten cushion pe care le-am vazut eu, insa cutia vine si cu o rezerva, asa ca practic pretul este pentru doua fonduri de ten care, din punctul meu de vedere, merita din plin banii. Fondul de ten vine in patru nuante, eu am 04 Ginger care se adapteaza foarte bine tenului meu, insa cred ca si 03 Linen ar fi o varianta buna pentru mine pentru ca are subton galben.

Formula este una extrem de interesanta, si la fel ca majoritatea produselor de ingrijire/ machiaj asiatice, este gandita pentru a mentine tenul sanatos si fara pete. Are niacinamide si adenozina printre ingrediente, insa si o cantitate mica de alcool si parfum, insa tinand cont de faptul ca este un produs de tip cushion eu nu ma cramponez de asta si produsul asta e foarte bine tolerat de ochii mei. Daca la produsele de ingrijire sunt extrem de atenta, cand vorbim de produse de machiaj care raman la suprafata pielii sunt mult mai permisiva.

Ce imi place la fondul asta de ten este usurinta cu care il pot aplica si finishul natural si luminos pe care il obtin de fiecare data. Imi ia maxim 2 minute sa il aplic si sa il blenduiesc, nu am nevoie de alt burete sau pensula, arata foarte bine pe ten, nu incarca deloc. Acoperirea este una mica spre medie, dar se poate aplica in straturi pe zonele cu probleme si reuseste sa uniformizeze foarte bine nuanta tenului, fara sa se fixeze in liniile fine.


Folositi produse de machiaj asatice? Cum vi se par fondurile de ten de tip cushion?

4 comentarii