7 intr-o saptamana #252

23.2.20


Saptamana asta a fost una dintre cele mai obositoare din ultima perioada si astazi e tot zi de munca pentru mine, asa ca dupa ce public postarea asta intru "in priza". Am avut multe drumuri de facut, dar tot m-am oprit sa admir putin Bucurestiul si cerul si sa ma incarc cu energie. Marti am fost la o noua scanare cu Observ520 adus de Paula's Choice in Romania si o sa va povestesc ce schimbari am vazut dupa ce am modificat din toamna cateva lucruri in rutina mea de ingrijire. Pana la ora 18 ii gasiti si astazi la Commons Unirii daca sunteti din Bucuresti si vreti sa va luati ceva, produsele full size au 10% reducere.

Daca am stat atat de prost cu timpul liber nu prea am ajuns in bucatarie, doar intr-una din zile am reusit sa mananc la pranz acasa si imi place tare mult fasolea verde gatita la tigaie. M-am bucurat de cateva cadouri extrem de frumoase zilele astea, iar unul dintre ele a fost o bratara de la Kogayon pe care mi-o doream de ceva vreme. Mai am de la ei o alta bratara pe care inca o port cu drag dupa atata timp, asa ca m-am bucurat mult de cea noua. Mi-am luat si eu cateva carti, dar n-am apucat sa fac poza sa vi le arat pentru ca nu am avut timp.

De ceva vreme tot caut o ciocolata neagra cu valori nutritionale bune, astea de la Lindt stau chiar bine la capitolul asta, insa sunt extrem de amare, asa ca sunt in continuare in cautare. Cea cu 90% cacao mai merge, insa cea cu 99% cacao este foarte foarte amara, eu nu am nici o sansa sa o mananc - daca ati descoperit ceva de genul asta ce merita incercat astept sugestiile voastre in comentarii.

Pentru ca am avut un program atat de nebun in ultima perioada, joi mi-am "luat" cateva ore de relaxare si am iesit cu o prietena la cumparaturi. Am umblat prin magazine, ne-am luat cateva lucruri, am vorbit despre vrute si nevrute, m-am bucurat de mai multe cesti de ceai si am petrecut timp de calitate. Si mi-am dat seama cata nevoie am de momentele astea de rupere de ritm, de liniste in mijlocul unei agitatii de nedescris. Saptamana voastra cum a fost?

7 comentarii

  1. Spor la lucru, sa termini repede sa te poti bucura de duminica
    Saptamana mea a fost una obositoare si stresanta..prea stresanta..nu urmeaza o perioada roz dar se mai intampla si d'astea..
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine parca toate zilele sunt nebune in ultima perioada, de-abia astept un pic de liniste.

      Ștergere
  2. Săptămâna mea a fost la fel ca celelalte,acasă cu piticii,vizite la stomatolog,cumpărături și cam atât.DE astăzi începe numărătoarea inversă, peste fix o lună încep munca😕

    RăspundețiȘtergere
  3. 99% cacao...nici nu stiam ca exista concentratia asta...brrr....
    Imi place in schimb ideea feliei de lamaie plutind in mijlocul cescutei de ceai.
    Saptamana obositoare si aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost super bun ceaiul, l-am savurat din plin. Sa ai zile mai linistite!

      Ștergere