7 intr-o saptamana #251

16.2.20


Am avut o saptamana plina, cu multa munca si multe lucruri de facut si as fi vrut sa scriu postarea asta cu mai mult entuziasm, insa astazi nu ma simt deloc bine si nu prea imi arde de nimic, asa ca am decis sa raman in casa si sa ma odihnesc, chiar daca aveam alte planuri. M-am gandit chiar sa nu postez nimic astazi pentru ca efectiv nu am stare sa imi adun ideile, insa daca tot pregatisem pozele m-am mobilizat putin si am inceput sa "dau" din degete. Ma asteapta o saptamana plina si vreau sa ma relaxez si sa imi incarc bateriile pentru zilele urmatoare.

Saptamana asta am facut cateva cumparaturi on-line, dar am ajuns si la Farmacia Tei de unde am plecat cu mai multe produse decat imi propusesem. Am luat printre altele Choco Chai de la Yogi Tea pe care nu l-am incercat pana acum, niste fibre din seminte de dovleac, peelingul cu 30% AHA si 2% BHA de la The Ordinary pe care il lauda atata lume, niste plasturi cu aloe vera pentru nas de la Skinlite si doua masti de la Missha din gama Mascure cu ingrediente foarte misto, insa de-abia acasa am vazut ca au stricat tot cu uleiurile esentiale care sunt undeva la jumatatea listei de ingrediente si am ramas destul de dezamagita.

Am primit si cateva comenzi plasate on-line si vreau sa va arat cateva produse luate de pe NOSugarShop (v-am mai povestit de siteul asta de curand): nibs de cacao ecologici de la Pronat - din ce-am incercat eu in Romania astia mi se par cei mai buni, untul de nuci cu arahide cu aroma de turta dulce de la Secretele Ramonei - o super formula cu valori nutritionale extrem de bune, nu ma tenteaza celelalte variante, insa asta e de incercat si va spune asta o persoana care nu e fan unt de arahide si ghee, untul clarificat cu care eu gatesc in ultima vreme pentru ca vreau sa cresc grasimile sanatoase din alimentatia mea. Gasiti toate produsele aici, daca ati luat ceva interesant de la ei astept sugestii in comentarii.

De Driedfruits am auzit, am si cumparat produsele de la ei din diverse magazine, insa a fost prima comanda plasata pe siteul lor. Au transport gratuit prin curier la comenzi de peste 90 lei si am gasit niste preturi extrem de bune la anumite produse, iar in colet am primit si un cadou - o punga de curmale fara samburi. Nu am luat decat cateva produse de la ei, cele de care aveam nevoie: unt de cocos, faina de migdale, fulgi de migdale, indulcitor si un sirop de la Sweet Freedom. Gasiti intreaga lor oferta aici, eu am de gand sa mai comand de la ei pentru ca imi plac produsele si mi se pare ca au preturi bune.

Dupa mult timp, mult prea mult, dar cateodata oricat incerci nu reusesti sa faci tot ce iti propui, m-am oprit intr-o dupa-amiaza in parc si am savurat cateva momente de liniste si mi-am promis mie ca o sa revin la obiceiul de a ma opri macar cateva minute in fiecare saptamana sa-mi curat mintea de ganduri si sa ma bucur de natura. Weekendul a insemnat relaxare si rasfat, am incercat din nou clatitele low carb si au iesit misto (o sa scriu si reteta pe blog cat de curand, vreau sa mai experimentez ceva inainte) si, cum va spuneam la inceputul postarii, urmeaza doar sa ma odihnesc. Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Săptămâna mea a fost la fel ca celelalte,mă mai bucur încă de timpul petrecut cu piticii mei,mai am o lună și o săptămână până încep serviciul, astăzi am dat o fuga pana la părinții mei la Pitești, iar acum ne îndreptăm spre casă

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost o saptamana in care m-am bucurat de fratele meu care e venit acasa, in vacanta. Mai are o saptamama si pleaca iar :(. Vineri ma duc la Cluj sa-mi sarbatoresc ziua cu efect intarziar si sa profit sa-mi schimb ochelarii pentru ca am observat ca am inceput sa stau cocosata la calculator. O saptamana usoara (pe cat se poate) iti doresc!

    RăspundețiȘtergere