7 intr-o saptamana #250

9.2.20


Ultimele zile au trecut in viteza si eu m-am intrebat de multe ori cand s-au scurs toate orele dintr-o zi, asa ca n-am reusit sa fac tot ce mi-am propus, dar nici nu m-am stresat din cauza asta pentru ca nu as fi schimbat cu nimic lucrurile. Uneori in viata e bine sa iei lucrurile asa cum vin, sa dai tot ce poti si daca nu iti iese tot ce ti-ai propus sa nu iti faci nervi aiurea pentru ca viata se intampla si nu putem trai dupa un program clar stabilit de la care sa nu ne abatem.
 
In clipele mele de liniste am citit mult si m-am relaxat, m-am bucurat sa am grija de pielea mea si sa ii dau tot ce am simtit ca are nevoie in perioada asta rece, asa ca machiajul meu a fost simplu si luminos pentru ca nu a fost nevoie de mai mult. Am petrecut mai mult timp in bucatarie in ultima perioada si am incercat diverse combinatii - cea din poza este cu piept de pui, broccoli si conopida si am ajuns sa o fac aproape in fiecare saptamana pentru ca este gustoasa si ne place mult.

Am sperat sa vina zapada macar o data in Bucuresti iarna asta, asa ca am savurat momentul si am stat la geam cu o cana de ceai fierbinte si m-am uitat la jocul fulgilor de nea. Daca inainte eram putin speriata de perioada asta din cauza problemelor la genunchi, acum nu imi mai fac nici un fel de probleme, ci doar ma bucur. Am primit cateva surprize care m-au bucurat mult saptamana asta, cele din poza au venit de la o prietena buna de-a mea si tot ce mi-a trimis este pe placul meu pentru ca ma cunoaste extrem de bine.

Weekendul a insemnat pentru mine rasfat si relaxare, am petrecut timp cu oamenii care sunt apropiati sufletului meu, am lenevit, am ras, am iesit sa mancam, dar si am si gatit chestii delicioase, am savurat fiecare moment si am incercat sa ne bucuram de fiecare clipa asa cum a venit. Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Fondul asta de ten de la Catrice ma tenteaza si pe mine , contine parfum ?
    M-am speriat cand am vazut atata zapada in Bucuresti :)) la mine nu a nins (happy) astept cu nerabdare primavara .
    Ce mai face babuta ? Cum se mai simte ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are nici parfum si nici alcool, e super curata formula.

      A fost putina nebunie in prima zi, acum e doar inghetat.

      E bine, se recupereaza. :)

      Ștergere
  2. M-am bucurat și eu de zăpadă pentru că a venit târziu și mi se făcuse dor, dar poate că a ajutat și entuziasmul lui Max, chiar eram curioasă cum o să reacționeze la prima zăpadă, dar nu mă așteptam la atâta bucurie pe el. :))
    Pentru că am început wk cu o sâmbătă între cam mulți oameni la un party și nu toți din cei pe care-i vreau prin preajma mea în mod normal... am păstrat duminica asta pentru relaxare și lucruri mărunte care mă bucură.
    O duminică frumoasă în continuare și o nouă săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am vazut ce nebunii facea, e tanar si nelinistit. :)

      Sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  3. A mai trecut o săptămână...cel puțin am vazut și noi zăpadă

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi trebuit sa fie o saptamana minunata pt ca a fost ziua mea, insa am transformat-o in una absolut ingrozitoare pt ca n-am avut o stare buna deloc... Nu stiu ce m-a apucat, imi facusem niste planuri atat de frumoase si brusc "am cazut"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani!

      A fost doar o stare, nu ii da mai multa importanta decat trebuie.

      Ștergere