7 intr-o saptamana #249

2.2.20


Nu stiu cum sa descriu saptamana asta, a fost un roller coaster emotional si au fost multe momente cand am simtit ca sunt depasita de tot ce e in jurul meu. Am dormit putin si extrem de prost, am fost mereu cu toate simturile in alerta si am tot incercat sa imi amintesc ca suntem trecatori prin viata si ca orice inceput are si un sfarsit. Dar lucrurile astea sunt mult mai usoare in teorie, cand vine vorba de inima noastra si de ceea ce iubim totul se complica. Sentimentul de neputinta care a fost alaturi de mine toata saptamana asta e unul dintre cele mai grele si dureroase din existenta noastra,

In ciuda tuturor lucrurilor care s-au intamplat in jurul meu si a agitatiei care a fost omniprezenta am incercat sa ma bucur de toate momentele care mi-au bucurat sufletul. Am primit intr-o dimineata prin curier Tranexamic Acid Overnight Treatment de la The Inkey List, produsul se gaseste in exclusivitate pe Cult Beauty si eu mi-l doream mult, si chiar daca m-a bucurat mult produsul, gestul este cel care mi-a bucurat sufletul pentru ca a venit de la cineva foarte drag mie care nu are nici o treaba cu partea de skincare, dar care a vrut sa imi faca o mica bucurie.

Am incercat sa am si eu grija de mine si sa imi ofer mici momente de rasfat, miniaturile astea doua de la Lumene mi-au placut mult si intentionez ca pe viitor sa le iau in varianta full size. Am inceput o carte noua (vedeti ca inclusiv astazi pe Elefant sunt reduceri misto de tot la carti - le gasiti aici) si m-am bucurat de cateva produse de machiaj de care uitasem si care imi plac mult, am facut si cateva cumparaturi si am incercat sa stau mai mult in bucatarie pentru ca gatitul ma relaxeaza. Clatitele din poza sunt o reteta low carb pe care am tot incercat-o si le-am servit cu budinca de soia cu aroma de vanilie si mandarine si au fost un deliciu.

Daca ma urmariti pe InstaStories stiti deja motivul pentru care am avut o saptamana atat de grea - cea mai batrana dintre blanoasele mele a avut niste probleme grave de sanatate si nu am stiut daca va trece peste asta sau nu. Un nou accident vascular si agravarea problemelor cu inima ne-au tinut in priza si au fost 3 zile si 3 nopti cand am pazit-o si am sperat sa aiba forta sa lupte in continuare. E mult mai bine, insa au ramas ceva sechele (ea e foarte batrana, peste 17 ani aproximam) si ramane sa vedem cum va evolua.

Weekendul a insemnat pentru mine relaxare si am putut sa respir usurata pentru ca pericolul mortii nu a fost atat de prezent si asta m-a ajutat sa nu mai stau atat de incordata si cu grija incontinuu. Cele ce aveti animale stiu ca veti intelege perfect cat de greu e sa nu poti face nimic cand un amarat de suflet mic sufera langa tine si stii ca nu ai nici o putere. Dar sper ca lucrurile se vor aseza, situatia e mult mai buna decat in urma cu cateva zile. Saptamana voastra cum a fost?

9 comentarii

  1. Wow!Ai avut o săptămână încărcată!La mine nimic deosebit,mă bucur încă de concediul de maternitate și încerc ca petrec cat mai mult timp cu puii mei❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur că bătrânica e mai bine și sper să treacă perioada asta, să-ți mai fie alături fizic cât mai mult timp! Te înțeleg, weekend-ul ăsta am petrecut mult timp cu Max, ca să recuperez și zilele cât am fost plecată, dar poate și pentru că luna trecută s-a făcut anul de când l-am pierdut pe Rocky și încerc să-mi abat gândul de la zilele alea.
    Să ai o săptămână mai liniștită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine, incepe sa se comporte normal, sper sa fie asa si in continuare. Sa ai si tu zile frumoase!

      Ștergere
  3. O săptămâna normala fără evenimente... Ma bucur ca blanoasa ta este bine..si mami are o cățelușa bătrânică acasă...o iubim foarte mult...si ea mai are probleme cu sănătatea...sper sa lupte in continuare și sa rămână cât mai mult alături de voi 💓

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan e ok, cea fost mai rau a trecut. Multumim pentru gandurile bune.

      Ștergere
  4. Ganduri bune pentru catelusa ta , sper sa fie totul ok in perioada urmatoare .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu si Bingo, blanosul meu, tinem pumnii pentru batranica ta.

    RăspundețiȘtergere