Bronz a la Pupa Milano

17.7.19

Daca zilele trecute v-am povestit despre protectia solara si cateva produse care ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si cat mai sanatoasa, astazi vreau sa va spun despre cateva produse de machiaj care aduc vara si pielea bronzata mai aproape, insa fara a fi nevoie sa ne expunem la soare. Pupa Milano a lansat Bronzing Collection si sunt cateva produse extrem de interesante, eu am primit doua dintre ele si le-am folosit in ultima perioada ca sa va pot povesti si voua despre ele. In perioada asta le gasiti cu reducere de 30% daca va tenteaza.
 

Extreme Bronze Face & Body este un gel cu efect de bronz instant, cu o textura extrem de lejera ce se transforma in apa pe piele. Nu contine autobronzant, are finish mat si miroase extraordinar. Formula este imbogatita cu unt de murumuru, ulei de acai si ulei de morcov, nu contine parfum si nici alcool si poate fi folosit atat pe ten, cat si pe corp, iar mie mi-a starnit interesul de cum l-am vazut. Este disponibil in doua variante, eu o am pe cea deschisa.

Este un produs extrem de interesant si nu s-a transferat pe haine (insa nici nu l-am folosit cand m-am imbracat in nuante extrem de deschise), poate fi folosit pe o piele alba pentru a o colora putin, dar si pe pielea deja bronzata pentru a accentua bronzul. Se curata extrem de usor la dus si mi s-a parut interesant atunci cand l-am folosit - eu am folosit o cantitate mica pentru ca nu am vrut un efect dramatic, ci ceva natural.


Paleta Bronzing & Glowing vine in trei variante, eu am o am pe cea mai deschisa - Light Skin - si are 17,5 grame. Contine doua nuante de bronzer: unul cald si unul pentru contur si trei tipuri de iluminator: satinat, metalic si ultra scanteietor si este o paleta multifunctionala extrem de usor de folosit. Iluminatoarele au nuante diferite (nu am reusit sa prind asta foarte bine in poza, nu m-a ajutat lumina) - cel satinat este auriu, cel metalic are reflexii rose gold, iar cel ultra scanteietor are si nuante de argintiu.

Nuantele de bronzer si iluminatorul satinat pot fi folosite si ca fard de ochi, iar texturile permit combinarea produselor pentru diferite efecte. Texturile produselor sunt foarte fine si contin pulberi soft focus, ultimul iluminator - cel ultra sparkling - este un pic cam mult pentru mine, insa celelalte patru produse din paleta imi plac mult de tot si sunt perfecte pentru perioada asta. Mie imi plac mult produsele de tip pudra de la Pupa Milano si nici astea nu fac exceptie, iluminatoarele lor sunt printre preferatele mele.


Cum vi se par produsele astea din Bronzing Collection? Va tenteaza?

3 comentarii

  1. interesant🤔 nu am avut niciodata autobronzant pt ca bruneta cum sunt la piele nu am fost tentata sa incerc, dar cu sclipici mi. as lua cv sa maschez vergeturile si celulita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are autobronzant in el, e un produs extrem de interesant.

      Ștergere
  2. Arata foarte bine! Sigur este un produs minunat!

    RăspundețiȘtergere