7 intr-o saptamana #224

28.7.19



Am avut o saptamana extrem de grea si nervii mei au fost pusi la incercare de multe ori, indiferent de cat am incercat eu sa nu las anumite lucruri sa ma influenteze. Cumva toata agitatia si stresul asta inutil si-au pus amprenta fizic pe mine si corpul meu nu a reactionat foarte bine. Urmeaza o perioada extrem de agitata si tot ce sper este sa am puterea sa ma detasez de tot ce nu are legatura directa cu mine si sa nu iau personal anumite lucruri, desi in anumite situatii lucrul asta se dovedeste a fi extrem de greu.

Saptamana asta am primit mai multe noutati si astazi o sa va arat doar cateva, insa in mod sigur o sa le vedeti in curand pe Instagram si pe blog si pe restul pentru ca stiu ca va place, la fel de mult ca si mie, sa fiti la curent cu ce e nou in lumea frumusetii. Garnier a lansat o crema noua pentru vara cu textura de gel si cu o formula interesanta cu aloe vera organica si acid hialuronic - pretul recomandat este de 26 de lei, nu am apucat nici sa studiez formula si nici sa incerc produsul, asa ca inca nu va pot da alte detalii. 

Am primit si de la Plant Line, un brand inspirat din fitoterapie, o cutie plina de produse si sunt curioasa sa vad cum sunt pentru ca au preturi extrem de accesibile. M-am bucurat in avans de cateva cadouri de ziua mea, am primit niste cercei cu semnul leului care imi plac mult, dar si parfumul Floral de la Coach, o descoperire extrem de recenta. Am mai primit cateva surprize de la prieteni care nu sunt in Bucuresti sau in tara, dar am primit instructiuni sa astept pana de ziua mea, asa ca mai am de asteptat cateva zile sa vad ce mi s-a "pregatit".

Salatele sunt mancarea de baza la mine in ultima perioada, asta mananc si la pranz si seara si incerc sa le fac sa arate cat mai bine si mai diferit. Iar daca nu imi fac salata tot o combinatie de legume cu ceva proteina aleg si functioneaza ok pentru mine. Dimineata mananc fructe de padure (afine si mure in special pentru ca astea imi plac) cu iaurt si fulgi crispy de orz si mi se pare un mic dejun extrem de bun, mai ales in zilele cand ma duc la sala.

Pe final de saptamana am mai primit cateva surprize si printre ele este si setul Get Gifted de la Elizabeth Arden. Gama Prevage mie imi place mult, fondul de ten si crema City Smart cu SPF50 sunt preferatele mele, dar costa destul de mult. Setul asta de calatorie vine cu 3 mini produse: crema de zi cu SPF30, crema de noapte si serul anti-aging si de-abia astept sa le incerc pentru ca mi se par extrem de interesante.

Cei de la Import Direct mi-au trimis un colet surpriza cu cateva produse potrivite pentru vara, iar produsele au niste preturi mai mult decat bune, asa cum probabil stiti deja. Bronzerul de la Maybelline are 15 grame si este doar 17,73 lei, iar glossul de la Bourjois este 12 lei si are o nuanta extrem de frumoasa, perfecta pentru vara. Eu urmaresc mereu sectiunea de noutati de pe site (o gasiti aici) si deja am pus in cos cateva produse pentru o comanda viitoare.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. la fel de rutinata, si cu aceleasi polemicisi discutii, nu pot spune ca relatiile personale sunt cele mai ok... si sa terminat cu 2zile la casa de la tara a mamei mele adica unde am stat si eu, la cules de corcoduse😅 deci o saptamana incarcata, cu munca si discutii aiurea...

    RăspundețiȘtergere