7 intr-o saptamana #223

21.7.19


A mai trecut o saptamana si eu o termin cu zambetul pe buze, desi am avut si zile mai putin bune in ultima perioada. Am incercat sa fac ceea ce imi place, sa petrec timp cu fiintele pe care le simt aproape de sufletul meu, sa ma incarc cu energie pozitiva si sa aleg doar ceea ce imi face bine si ma bucura cu adevarat. Nu v-am mai aratat-o de mult pe Alma pe blog, iar poza asta imi place prea mult ca sa o tin doar pentru mine. Cand i-am ales numele m-am gandit ca e numai suflet, dar e mai mult de atat - e un caine deosebit si dupa 5 ani de cand am gasit-o pe strazi inca ii mai spun ca a picat din cer direct in bratele mele.

In ultimele luni am citit foarte mult si saptamana asta a fost randul catorva carti scrise de Colleen Hoover (le gasiti aici daca sunteti in cautare de povesti noi pentru vara asta). Prima carte scrisa de ea pe care am citit-o a fost Totul se termina cu noi si a fost una din putinele carti care m-a luat prin surprindere la final, asa ca am vrut sa mai citesc si altceva. Poate o sa va povestesc mai multe despre ele intr-o alta postare pentru ca am mai citit cateva carti de care as vrea sa va povestesc.

Cei de la Radiant Professional mi-au trimis cateva produse noi de machiaj si m-am tot "jucat" cu ele zilele astea si o sa va povestesc si voua mai multe in curand pentru ca este un brand care merita mai multa promovare. Salatele sunt mancarea de baza la mine in casa in perioada asta atat de calda si tot incerc diverse combinatii cu ce am prin casa. 

Am terminat boosterul cu peptide de la Paula's Choice si m-am rasfatat cu unul nou pentru ca imi place mult. Este un produs scump dar pe mine ma tine destul de mult, asa ca pielea mea merita rasfatul asta. A aparut si varianta mini a produsului - 5 ml, insa mie mi se pare cam scump. Dar daca vreti sa il incercati profitati de reducerea de 15% valabila in acest weekend pentru mini produsele Paula's Choice (trebuie sa folositi codul TRAVEL in cosul de cumparati) - il gasiti aici. Am dat comanda pe Notino si mi-am luat cateva chestii interesante, dar vreau sa va arat sprayul asta anti-poluare cu acid hialuronic de la Payot pe care il folosesc de cateva saptamani si imi place mult de tot - il gasiti aici.

Sfarsitul de saptamana a fost unul relaxant, m-am plimbat prin magazine, am iesit la masa cu prieteni, am ras mult si m-am simtit bine. Am ajuns la Carturesti in Mega Mall si m-am plimbat printre rafturi, imi place mult sa fac asta si sa vad ce noutati au. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Dacă ar sta toți câinii la poze ca Alma... poate aș avea și eu mai multe poze frumoase cu ai mei.
    M-am gândit la tine azi, când aproape mi-au căzut în cap cărțile tale. E semn că trebuie să ne vedem cât mai urgent. :))
    O săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere