7 intr-o saptamana #202

17.2.19


A mai trecut o saptamana si ne apropiem cu pasi repezi de primavara si asta ma bucura extrem de mult. De-abia astept sa vad copaci infloriti, verde peste tot si sa ma bucur de soare. Au fost cateva zile mai calduroase si eu am savurat fiecare moment, mai ales ca genunchiul meu da semne de bine si m-am putut misca altfel. Desi nu functionez exact asa cum mi-as dori vad clar niste semne ca lucrurile incep sa se rezolve si asta imi da o stare de euforie pe care o traiesc exact asa cum e.

Pentru ca am stat destul de mult acasa si saptamana asta am petrecut ceva timp in bucatarie si am incercat diferite toppinguri pentru smoothie bowl-uri si am vrut sa va arat bananele caramelizate - eu folosesc putina Stevia pentru asta, dar se pot face si cu sirop de artar sau miere. Miros nemaipomenit si dau un gust deosebit. Salatele cu quinoa sau orez brun sunt printre preferatele mele si mereu reusesc sa folosesc ce mai ramane prin frigider.

Vreau sa va arat doua noutati pentru buze care au ajuns la mine in ultimele zile. Nivea a lansat trei creioane noi pentru buze: Poppy Red pentru o seara romantica in doi, Black Cherry pentru un look mai indraznet si Rosy Nude care se asorteaza cu orice si poate fi purtat atat ziua, cat si seara. Le gasiti deja in magazine, iar pretul recomandat este de 22 lei (dar le-am vazut si la 17 lei la oferta). Cealalta lansare este de la Melkior si este o colaborare cu Alexia Eram care a lansat o nuanta de ruj lichid mat - un roz care ii poarta numele si care arata tare bine. De maine il gasiti in toate magazinele Melkior, cat si on-line. 

Ieri am fost la niste prieteni la o petrecere in Pantelimon, asa ca am intrat rapid si in Mega Mall si am descoperit ca Notino a deschis un nou magazin la nivelul -1 (chiar langa Miniso). Preturile sunt aceleasi cu cele de pe site, insa nu au toate produsele ceea ce era de asteptat tinand cont de cat de multe branduri sunt la ei pe site. Imi place cum arata magazinul, insa nu am cumparat nimic, doar m-am uitat si m-am pierdut printre parfumuri.

Astazi e zi de relaxare, asa ca am ales sa citesc o poveste usoara si amuzanta si sa imi organizez putin zilele urmatoare. Saptamana voastra cum a fost? Asteptati si voi primavara sau sunteti ok cu vremea din perioada asta?

4 comentarii

  1. Am asteptat postarea , a ramas una dintre preferatele mele . Ma bucur ca genunchiul da semne bune . Am vazut la tine pe story noul ruj de la Melkior si chiar mi-a atras atentia . Daca zici ca e un roz....cu atat mai bine :)
    Astept cu drag primavara , sa ai o saptamana frumoasa, te pup.
    ( You know who )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, mesajele de la tine si acum ma fac sa zambesc larg. Sa ai si tu o primavara de vis!

      Ștergere
  2. Ma bucur ca iti e mai bine cu genunchiul😘

    RăspundețiȘtergere