Se poate si asa (31)

7.12.18

Au trecut 4 luni de cand v-am aratat ultimele produse consumate, asa ca postarea de astazi o sa fie plina de recipiente goale si de cateva recomandari de produse. Mi-am propus in urma cu cateva saptamani sa fac poze si sa scap de muntele de ambalaje, insa am stat prost cu timpul si nu am reusit, iar in singura zi in care am gasit putin timp, soarele s-a gandit sa imi tina companie, asa ca rezultatul este ceea ce vedeti mai jos.


O sa incep cu cateva produse de machiaj pentru ca astea mi se pare ca se termina cel mai greu la mine. Sprayul pentru fixarea machiajului de la Make Up Revolution nu este la prima aparitie pe blog, eu il iau de aici si-mi place mult. Am terminat 3 primere pentru ten, unul de la L'Oreal si doua in varianta travel size de la Becca, mi-au placut toate 3, insa din pacate pe cel de la L'Oreal nu am de unde sa-l mai iau intrucat gama Infallible Glow nu este disponibila la noi.

Glossurile de la Buxom sunt preferatele mele si v-am spus de multe ori de ele pe blog. Am terminat o varianta mini a nuantei Sandy, dar am gasit aici o oferta buna zilele trecute si mi-am luat varianta full size a nuantei White Russian. Am pus in cos si o pensula de la Morphe si am beneficiat de transport gratuit, cei de la Cult Beauty au transport gratuit toata luna pentru produsele Morphe. Rimelul Scandalash de la Melkior este extrem de misto si chiar merita incercat daca nu l-ati avut - il gasiti aici. Am terminat si 3 parfumuri: Dream de la Famous Luxury Perfumes, Accord Chic de la Yves Rocher si Green Tea de la Elizabeth Arden


Produsele pentru par sunt iar in numar mare in postarea asta, dar asta e realitatea - am parul lung si des si consum multe produse pentru par. Atat masca de la Yves Rocher, cat si cea de la John Frieda mi-au placut la nebunie, dar si tratamentul de la Pantene merita atentie daca il vedeti pe undeva. Gamele Deep Moisture de la Londa si Frizz Ease de la John Frieda au facut o treaba buna cu hidratarea parului si e posibil sa ma mai intorc la ele pe viitor. Produsele John Frieda le gasiti aici, nu stiu daca se pot cumpara si din alta parte.

O alta combinatie ok pentru parul meu a fost samponul Give Me Moisture de la VO5 si balsamul spuma Volume & Body de la Pantene (eu l-am luat de la Hello Free Z One Discount cu 9 lei). Am folosit multe tuburi de vopsea in perioada asta, iar cea de care chiar vreau sa va spun este Reell'e din DM - este in jur de 10 lei, nu pateaza, nu curge din par, este vopseaua la care am decis sa raman pentru ca mi se potriveste cel mai bine.


Am terminat si cateva produse pentru corp, o crema de maini de la The Body Shop, un dizolvant de la Ebelin, o multime de deodorante (Powder Touch de la Nivea ramane in continuare preferatul meu), cateva sampoane uscate (daca gasiti pe undeva varianta asta pentru volum de la Colab incercati-o, e chiar misto) si cateva spume de ras de la Balea.


Am folosit multe masti pentru ten, insa am pastrat doar o parte din ambalaje pentru ca multe se repetau si nu avea nici un sens sa le tin. Mastile Korika le gasiti pe Notino si v-am povestit despre ele intr-o postare in urma cu ceva vreme, masca hydrogel de la Balea chiar merita incercata (intentionez sa va spun mai multe intr-o alta postare despre ea), plasturi pentru ochi cu acid hialuronic de la Dizao sunt interesanti (ii gasiti aici), iar de produsele Pupa v-am mai spus pentru ca imi plac. 

Servetele demachiante de la Nivea le folosesc daca le am in casa, imi plac si daca folositi de obicei servetele merita incercate. Despre servetele pentru sters vopseaua de pe piele din gama Efassor de la L'Oreal v-am mai spus, sunt extrem de bune si ma scot din impas de fiecare data. Un alt produs de care vreau sa va spun, chiar daca nu prea are treaba cu restul produselor, sunt plasturii impotriva durerilor menstruale de la Barza - chiar functioneaza, iar la Farmacia Tei sunt in jur de 20 lei (3 bucati).


Am lasat la final produsele pentru ingrijirea tenului pentru ca este subiectul meu preferat de discutie. De la Bielenda am terminat demachiantul pentru ochi Expert Pure Skin Special (il gasiti aici - daca aveti ochi sensibili il recomand din toata inima) si o crema de curatare din gama Carbo Detox (gasiti produsele si pe Elefant). De la Nivea am terminat un lapte demachiant si am dat gata si doua creme de fata de la Teaology (brandul se gaseste in Douglas) si Elmiplant.

Ultimele produse sunt cu vitamina C si mi-au placut toate. Crema de ochi si tonerul din gama Brightening de la Andalou Naturals le gasiti la Secom, in Farmacia Tei sau aici, sigur o sa ma mai intorc la ele pe viitor. Boosterul cu vitamina C de la Paula's Choice a mai aparut pe blog si am scris si un review pentru el, inca il folosesc, am luat varianta in ambalaj nou. Crema de ochi si serul lipozomal din gama C-Vit de la Sesderma mi-au placut la nebunie si le-am si laudat intr-o postare pe blog, sunt clar pe lista mea de recumparat pe viitor - le gasiti aici.


Voi reusiti sa terminati produse repede dupa ce le incepeti? Sau aveti obiceiul sa incepeti si altele si sa le folositi in paralel?

4 comentarii

  1. Waw ! Se aduna multe, asa e. Daca le-as strange cam atatea as folosi si eu in decurs de 4 luni, in afara de produsele pt par :) In toamna mi-a venit "geniala" idee pe care o regret sa imi scurtez parul si da.. singurul avantaj e ca ma tin mai mult produsele pentru par :))
    Voiam sa te intreb de spary-ul de fixare de la Makeup Revolution, il recomanzi pt un ten ca al meu super sensibil ? Ma feresc de cele care contin alcool si parfum.
    Multumesc Camelia. :)
    Weekend placut ! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mie nu mi-a creat produse si stii ca si eu sunt atenta cu ce pun pe ten. :)

      Ștergere
  2. Cred că la toată lumea se termină cel mai greu produsele de makeup, tu stai bine tura asta. În ultima vreme am folosit și eu tot mai des rimelul Melkior, e super mișto. E tentant și spray-ul ăla de fixare.
    În mod normal aș termina cel puțin tot atâtea în 4 luni, dar în ultima vreme am fost praf la capitolul ăsta, am început și am variat atât de multe încât n-am reușit să termin mare lucru și le strâng de vreo 3 luni. Trebuie să iau măsuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca am sprayul a patra sau a cincea oara, din tot ce-am incercat pana acum imi place cel mai mult si are un pret bun.

      Ștergere