Palete noi de machiaj

19.12.18

In ultima perioada s-au lansat multe palete noi de machiaj, iar eu am primit o parte din ele si m-am gandit sa vi le arat astazi intr-o postare si sa va povestesc mai multe pentru ca sunt sigura ca o sa va incante si pe voi. Sunt o idee buna atat pentru uz propriu daca sunteti in cautare de farduri noi, dar sunt si o idee buna de cadou pentru o pasionata de machiaj. Nu o sa vedeti si swatchuri la ele pentru ca nu am de gand sa le pastrez pe toate, vreau sa va bucurati si voi de ele alaturi de mine, asa ca asteptati-va la niste surprize cat de curand.

Maybelline a lansat pentru sarbatorile de anul asta o noua paleta de farduri stralucitoare - Countdown Palette (o gasiti aici la un pret bun) si o editie speciala in nuanta Brown Rose pentru rimelul lor atat de cunoscut, Lash Sensational. Paleta Countdown contine 12 farduri in nuante sclipitoare, de la tonuri de rose gold la nuante de sampanie si la culori puternice care pe mine ma duc cu gandul la artificii. Este o paleta potrivita pentru perioada sarbatorilor si se pot obtine o multitudine de lookuri cu ea.


Cei de la Seventeen Cosmetics au si ei cateva noutati extrem de interesante si eu am primit la Beauty Bloggers Holiday Meeting doua dintre paletele lansate recent: Make-Up Essentials si Smokey Eyeshadow Collection. V-am mai povestit in vara de o alta paleta de-a lor, Paradise, si va spuneam atunci ca imi place mult cum s-a reinventat Seventeen Cosmetics ca brand.

Make-Up Essentials este uriasa si a fost gandita pentru a oferi tot ceea ce avem nevoie pentru conturare, iluminare si machiaj al tenului. Contine 3 nuante pentru contur (Light, Warm si Dark), un iluminator in nuanta sampaniei si doua blushuri (Rose pentru un machiaj in tonuri reci si Peach pentru un machiaj in tonuri calde). Culorile se pot combina intre ele pentru a realiza atat machiaje naturale, cat si dramatice si paleta chiar merita incercata daca aveti nevoie de mai multe produse pentru machiajul tenului.

Eyeshadow Collection este o editie limitata care contine trei palete de machiaj, fiecare are sase nuante de farduri satinate si mate care pot fi utilizate pentru a crea atat machiaje de zi, cat si de seara. Eu am varianta Smokey care m-a dus cu gandul la ciocolata datorita nuantelor extrem de frumoase pe care le are, insa mai sunt inca doua variante: Bold Plums cu nuante de pruna si Naturally Nude cu tonuri pamantii si de maro.


Cei de la Pupa Milano au scos si ei palete noi in colectia Pupart, iar eu am primit de la ei varianta M (daca stiti paletele astea vin in mai multe variante: S, M, L si XL) cu doua finishuri diferite: Matt si Shiny. Paletele sunt 120 lei si sunt structurate pe doua etaje: in partea de sus sunt 13 farduri compacte, un primer, un blush, 3 produse pentru sprancene (de tip ceara) si 3 farduri holografice care pot fi folosite individual sau peste alte nuante pentru efecte speciale - sunt o noutate in paletele Pupa.

In partea de jos sunt 4 corectoare, 3 rujuri si 1 gloss, iar noutatea o reprezinta Mixing Zone care contine 8 rujuri mate care pot fi combinate pentru a obtine nuante personalizate. Paleta Shiny o am in varianta Golden Fever si nuantele sunt extrem de frumoase, iar varianta Matt este Velvet Mood. Ambele palete vin in mai multe variante de culori, asa ca daca va tenteaza sunt sigura ca o sa gasiti o combinatie pe placul vostru.


Ultima noutate este tot de la Pupa Milano si daca stiti produsele lor sigur asteptati sa vedeti ce forma vor avea trusele de anul asta. In trecut au avut pisici, bufnite, broscoi si multe altele, iar anul asta colectia se numeste Lovely Bird. Trusele au forma de pasari si vin in 4 variante, iar preturile sunt cuprinse intre 49 si 120 lei si mie mi se par o idee draguta de cadou pentru o adolescenta. 

Varianta pe care o am eu este Pupa Bird 4 in varianta de culoare 003, sunt in total 12 variante pentru pentru Bird 4 (difera si culoarea ambalajului). Trusa contine atat produse pentru ten, cat si pentru ochi si buze: un corector, doua blushuri (unul crema si unul compact), doua iluminatoare (unul crema si unul compact), un primer pentru ochi, sase farduri, un gloss si sase rujuri cu finish diferit.


Cum vi se par paletele lansate recent? Care va place cel mai mult?

4 comentarii