18 produse descoperite in 2018

28.12.18

Aveam cateva planuri marete pentru postarile de sfarsit de an, insa s-au intamplat niste lucruri care m-au fortat cumva sa-mi regandesc timpul si prioritatile. Daca ati citit postarea de duminica trecuta probabil stiti despre ce e vorba, nu vreau sa ma repet. Asa ca m-am gandit totusi ca macar partial sa duc la bun sfarsit ce-mi propusesem, asa ca astazi am adunat in postarea asta 18 produse pe care le-am descoperit in 2018 si care cred ca merita incercate. Mi-a fost destul de greu sa ma rezum doar la 18, dar am reusit.


Douglas are o multime de branduri noi exclusive si am incercat si eu cateva produse de ingrijire anul asta. Serul Good Morning de la Hey Honey cu miere, aminoacizii de matase, ulei de catina si vitamina E si exfoliantul pentru buze de la Ecooking mi-au placut de la prima folosire si le folosesc extrem de des. Un alt produs care m-a convins este pudra exfolianta din gama Naturals a celor de la Douglas. 

Un brand care imi place mult si de care v-am tot spus este Sesderma, serurile lor lipozomale imi plac mult de tot. L-am avut pe cel cu vitamina C, iar acum il folosesc pe cel cu acid azelaic. Daca va tenteaza produsele le gasiti aici. Gama Eight Hour Cream de la Elizabeth Arden a fost o surpriza pentru mine anul asta pentru ca in trecut nu am suportat mirosul - balsamul de buze cu SPF15 imi place la nebunie si l-am folosit tot anul. Un alt produs care mi-a placut mult si pe care ma bucur ca l-am descoperit este crema de corp Frangipani Monoi de la Elemis. Are un miros demential si o gasiti la Adda Shop daca va intereseaza.


Anul asta am incercat multe parfumuri noi, asa ca mi-a fost destul de greu sa ma limitez doar la doua, insa le-am ales pe cele care starnesc niste emotii puternice in mine. Primul este Bella de la Nina Ricci, un parfum lansat anul asta care mi-a mers direct la suflet si care are ceva special, iar cel de-al doilea este nou doar pentru mine pentru ca a fost lansat in urma cu cativa ani - este vorba de Florabotanica de la Balenciaga. De amandoua v-am povestit pe blog daca vreti sa cititi mai multe.

In privinta produselor de machiaj m-am limitat doar la trei produse, unul de la Lumene si doua de la Artdeco si intamplarea face ca le-am luat pe toate trei de pe Notino. Instant Glow Beauty Serum de la Lumene imi este de mare ajutor in zilele cand tenul meu nu este in cea mai buna forma si imi doresc ca anul viitor sa incerc mai multe produse de la ei. De la Artdeco imi plac mult glossurile Hydra Lip Booster (am mai multe nuante) si primerul pentru gene.


La DM am descoperit produsele reell'e pentru par si sunt doua care merita incercate si care mie imi plac mult: vopseaua de par si sprayul pentru acoperirea radacinilor crescute (singurul produs de genul asta care pe mine m-a convins). Am descoperit anul trecut doua produse cu protectie solara care vor ramane si anul asta in arsenalul meu de beauty: sprayul cu SPF50 din gama Sport Addicted de la Pupa Milano si Essential Glow Moisturizer SPF30 de la Paula's Choice.

Am lasat la final trei produse pentru unghii, toate accesibile si toate extrem de interesante: dizolvantul Nourishing de la Cutex (brandul se gaseste la DM) care curata extrem de bine lacul de pe unghii, ojele holografice de la Melkior (le gasiti aici - mie imi place mult nuanta Hologranude) si picaturile pentru urcarea unghiilor de la Essence.


Voi ce produse interesante ati descoperit in 2018?

4 comentarii

  1. Sună foarte interesant aceste recomandari. Nu pot totuși să nu remarc ca depășesc bugetul multor persoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt atat produse cu preturi mici, cat si produse mai scumpe. Depinde de fiecare persoana ce alegeri face, eu nu judec produsele dupa pret, ci dupa ingrediente si ceea ce fac.

      Ștergere
  2. Bine de stiut ! De obicei revin la postarile tale de tipul asta atunci cand vreau sa imi cumpar lucruri noi.
    La randul meu, anul asta am descoperit doua game super misto de la La Roche Posay Toleriane Sensitive si gama Lipikar AP + de mare ajutor pt pielea sensibila. Sunt waw ! :)
    Ca produse pt ingrijirea corpului m-am indragostit de noile arome de geluri de dus de la Yves Rocher de anul asta, cele cu mimosa, rodie si editiile de Craciun. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Editiile de Craciun de la Yves Rocher imi plac si mie mult, nu am mai incercat de ceva vreme produsele LRP, merci de idee. :)

      Ștergere