Peel Maske de la Ecooking

15.10.18

Ecooking este un brand pe care l-am descoperit luna trecuta la invitatia celor de la Douglas. V-am povestit mai multe despre istoria brandului si produse in postarea de aici, daca nu ati apucat sa cititi postarea merita sa o faceti pentru ca au produse interesante si diferite fata de alte branduri de pe piata. Gasiti produsele in magazinele Douglas, dar si on-line aici.

Am primit cateva produse de la ei in cadrul evenimentului de lansare si le-am folosit in ultimele saptamani, iar astazi vreau sa va povestesc despre Peel Maske, o masca exfolianta cu trei tipuri de acizi, pentru ca este un produs extrem de interesant si care mie mi-a atras atentia. Masca vine intr-un borcan de sticla, are 50 ml si pretul de vanzare este de 185 lei. 


Masca exfolianta contine trei acizi: lactic, salicilic si glicolic si este un produs puternic, asa ca trebuie folosit cu atentie si nu inainte de expunerea la soare. Se recomanda folosirea o data pe saptamana - se aplica pe tenul curat si se lasa sa actioneze 4-5 minute, treptat se poate creste timpul (in functie de cum reactioneaza pielea) si sa fie lasata pana la 10-12 minute. Tina, numele din spatele brandului, mi-a spus ca pielea se va inrosi dupa aplicare, insa eu sunt obisnuita cu acizii exfolianti si n-am crezut ca o sa am probleme.

Am aplicat masca in strat subtire pe ten si in primele 2-3 minute nu am simtit nici o senzatie neplacuta pe ten, dupa care am simtit ca pielea incepe sa reactioneze si sa devina fierbinte. Dupa circa 5 minute am indepartat masca (eu am folosit o lotiune demachianta, insa se poate indeparta si cu apa) si am descoperit ca tenul meu era destul de rosu, insa dupa cateva minute pielea si-a revenit la normal. 

Pielea a ramas curata, neteda si hidratata (masca are in formula si cateva ingredinte pentru hidratare) si mi-a placut mult cum s-a simtit tenul dupa, dar mai ales cum s-au asezat produsele pe ten ziua urmatoare. Pentru mine care folosesc acizi exfolianti de cateva ori pe saptamana de cativa ani buni nu este un produs pe care sa-l folosesc saptamanal, ci il vad mai degraba ca un tratament pe care il pot folosi la 12-14 zile pentru a-mi curata tenul in profunzime. Pentru un ten cu imperfectiuni si probleme efectele vor fi mult mai puternice.


Ati incercat produsele Ecooking? Va tenteaza masca asta exfolianta?

6 comentarii

  1. Nu am incercat aceste produse,îmi par interesante ❤🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor o sa ai ocazia sa le incerci si sa vezi cum sunt.

      Ștergere
  2. Mi s-ar potrivi perfect. O sa o am in vedere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca mi-ar merge bine cu un astfel de produs.

    RăspundețiȘtergere