Parfum Florabotanica de la Balenciaga

3.10.18

Parfumul Florabotanica de la Balenciaga a ajuns in viata mea pe neasteptate si imi place la nebunie. Ani de zile nu am fost nici macar curioasa sa-l miros, eram sigura ca este mult prea verde pentru gustul meu, asa ca l-am trecut pe lista cu "nu e de mine" dupa ce l-am mirosit pe alte persoane. Dar cateodata viata are alte planuri si ce trebuie sa ajunga la tine ajunge indiferent de circumstante. Asa a intrat si Florabotanica in viata mea - neasteptat, dar puternic.


Florabotanica a fost lansat in 2012 si a fost gandit pentru femeile tinere, parfumierii din spatele parfumului sunt Olivier Polge si Jean-Christophe Herault. S-au "jucat" cu note de menta, garoafa, trandafir hibrid, frunze de caladium, ambra si vetiver pentru a crea o nebunie florala si seducatoare, cu accente lemnoase si aromatice. Pentru mine Florabotanica este un parfum care invaluie toate simturile, fie il iubesti, fie nu, nu cred ca e cale de mijloc.

Din punctul meu de vedere Florabotanica este o combinatie florala rece, piperata, seducatoare, usor verde care trezeste simturile. Imi place la nebunie sticla simpla, insa ceea ce mi se pare extraordinar la parfumul asta este persistenta. Eu simt parfumul pe pielea mea si dupa 12-14 ore, ceea ce n-am mai intalnit de multa vreme la un parfum.

Nu as fi crezut ca o sa ajung sa-l folosesc atat de des si nici ca o sa imi placa atat de mult, nu ma asteptam la un parfum atat de complex si nu as fi zis niciodata ca poate sa trezeasca atatea emotii, dar a fost o surpriza mai mult decat placuta si ma bucur ca a ajuns la mine, desi eu nu i-am dat nici o sansa mult timp. L-am vazut la un pret bun aici, daca va tenteaza.

L-ati mirosit? Cum vi se pare?

9 comentarii

  1. Da, l-am testat in magazin , l-am vazut la Sandra Bendre si eram curioasa de el . Nu cred ca este pe gustul meu, nu m-a cucerit .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am auzit de acest parfum pana acum. Nu i nimic învățăm lucruri noi🤗❤

    RăspundețiȘtergere
  3. Florabotanica a fost pt mine dragoste la prima vedere, aroma e unica senzationala inclusiv design-ul. Mi-l doresc ! :) ca prioritate am acum Narciso Poudre by NR, dar cu siguranta va urma si Balenciaga pt ca e prea misto sa il ratez. :) viata e scurta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut! Unde il pot gasi la noi pentru a-l testa? In magazinele online Sephora, Kendra etc nu l-am vazut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa fie in toate magazinele care au parfumuri Balenciaga, incearca la Douglas.

      Ștergere