Oje Jessica in culori tomnatice

10.10.18

Postarea de astazi este una scurta cu cateva noutati pentru unghii de la Jessica Cosmetics. Colectia lor de toamna a fost lansata luna trecuta, insa nu am apucat sa ajung la lansare din cauza unor urgente la munca. Cand am vazut cat de frumoase sunt nuantele mi-am dat seama ca le vreau - nuantele frunzelor toamna mi se par de vis - si m-am bucurat tare cand cei de la Jessica mi-au spus ca imi vor trimite cateva nuante. 

Ojele au ajuns la mine cu peripetii, una dintre ele a explodat in colet si am crezut ca nu voi mai salva nimic, dar cele de mai jos sunt ale mele si imi plac la nebunie, chiar daca nu am apucat inca sa le folosesc. Capacele nu arata extraordinar dupa incident, dar asta nu m-a oprit sa fac poze si sa vi le arat pentru ca stiu ca este mai importanta informatia decat perfeciunea unei poze.


Colectia de toamna de la Jessica se numeste Autumn Romance si contine 6 nuante din care eu am 4 - in ordinea in care vi le-am aratat in poze: Mauve-Lous Nights, Natural Splendor, Fallen Leaves si Wine Country. Cele doua care lipsesc sunt Toasted Pecans (o nuanta cremoasa de maro deschis) si Morning Haze (un gri stralucitor, singura nuanta cu shimmer din colectia asta).

Ojele Jessica au formule foarte curate si nu contin ingrediente daunatoare, sunt vegane si nu sunt testate pe animale. Eu am cateva nuante de la ei si imi plac mult - sunt pigmentate, din 2 straturi acopera perfect si rezista bine pe unghii. Colectia asta mi se pare extrem de frumoasa si de-abia astept sa incerc si cele 4 nuante, nu stiu sa va spun care imi place cel mai mult.


Cum vi se par nuantele de toamna de la Jessica Cosmetics? Va tenteaza sa le incercati? Ce culori folositi voi in perioada asta a anului?

2 comentarii

  1. Mi-ar placea sa le incerc.Automat cand am vazut nuantele mi-am imaginat o tinuta ❤ de toamna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au culori superbe, extrem de potrivite pentru perioada asta. :)

      Ștergere