Ganduri la 9 ani de Coltul Cameliei

12.10.18


Acum 9 ani publicam prima postare pe blog, fara sa am idee unde o sa duca toata treaba asta. Erau extrem de putine bloguri in acel moment in Romania, iar pe nisa de beauty si mai putine, nu prea aveam habar ce si cum, n-am avut planuri (si nici nu am) si nici nu m-am gandit la ceva pe termen lung. Am inceput sa scriu de placere si cu trecerea timpului mi-am dat seama ca o sa fac asta atata timp cat o sa simt placere facand ceea ce fac.

Mi-am dorit un loc al meu, un loc unde sa pot sa scriu liber, sa povestesc despre diverse lucruri care imi plac, sa impartasesc chestii misto pe care le descopar, sa interactionez cu voi si sa descoperim impreuna ce merita si ce nu. M-am gandit si am creat un colt, cu bune si cu rele, care sa ma reprezinte pe mine si care sa arate bucati din viata mea, fara sa las blogul sa atinga parti din viata mea pe care le vreau doar pentru mine.

Au fost momente cand mi-am pus sufletul pe tava, cand am lasat cuvintele sa curga fara sa le opresc, dar au fost si momente cand m-am cenzurat singura pentru ca mi-am dat seama ca oamenii arunca cuvinte fara sa aiba habar despre ce vorbesc. Nu m-a interesat niciodata sa scriu pentru a pastra anumite relatii, nu mi-am dorit niciodata sa fiu inca un nume pe vreo lista, am vrut doar ca atunci cand cineva intra pe blog sa gaseasca ceva care sa ii foloseasca, fie ca e vorba de un produs nou, fie o parere despre viata, fie un sfat inteligent despre cum sa cumperi cu cap.

Blogul a crescut cu mine, a trecut cu mine prin schimbarile prin care am trecut si eu in ultimii 9 ani, au fost perioade triste, au fost perioade fericite, a fost viata asa cum e ea. Nu am incercat sa va spun ca sunt fericita atunci cand eu adormeam noaptea plangand si nici n-am incercat sa creez o lume perfecta pentru ca nu cred in asta. Cred ca suntem facuti sa experimentam, sa invatam, sa crestem in fiecare zi, avem dreptul sa facem alegeri gresite, avem dreptul sa dam gres, dar mai presus de toate avem dreptul sa ne exprimam si sa spunem ceea ce credem.

Nu stiu ce reprezinta pentru voi Coltul Cameliei (sau daca reprezinta ceva), dar sper ca ati simtit macar o data intrand aici ca v-am invitat la o ceasca de ceai si am vorbit ca intre prietene.

16 comentarii

  1. La multi ani...e unul din putinele bloguri pe care le citesc cu mare placere. Cu drag, Monica

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani draga mea,eu te citesc de foarte multi ani si sa fiu sincera a ramas singurul blog pe care-l urmaresc constant..mi-am pierdut interesul fata de restul. Aici revin de fiecare data cu drag,esti unica si ai ramas la fel . La cat mai multe postari, te imbratisez cu drag . Your friend Ana
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ca apreciez mereu comentariile tale, ma bucur ca am ramas asa si unele lucruri nu au reusit sa schimbe modul in care scriu. :)

      Ștergere
  3. La multi ani,Camelia!Citesc cu placere mereu ceea ce scrii si sper sa o fac multi ani de acum inainte!auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Blogul tau inseamna impresii demne de incredere. La multi Ani !! Nicoletta

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi multi ani ! <3 Ca de obicei aici revin mereu si sper sa te citesc multi ani inainte. Iti multumesc din suflet pentru tot. <3

    RăspundețiȘtergere
  6. La mulți mulți ani blogului tau😍😘😘

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani!! Blogul tau e singurul pe care il urmaresc constat de vreo 3-4 ani, de cand am descoperit sfera asta de beaty. Nu am mai scris nicaieri atat de sincer, de deschis (mai printre randuri asa). Am pierdut sirul chestiilor misto pe care le-am descoperit cu ajutorul tau. De fiecare data cand imi cumpar ceva mai deosebit si ma intreaba ai mei unde l-am gasit, zic: Aaaa, pai e de la Camelia :)) Au fost multe zile in care deschideam blogul tau si postarea era cea mai buna partea zilei pt ca daca nu aflam ceva noutati sigur gaseam ceva din care sa invat si sa pun in practica in masura in care mi se potrivea. In afara de fobia de caini, am depasit multe praguri cu ajutorul tau. Multumesc! Si spor la scris in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Daca dai o sansa si cainilor si imi spui ca ai rezolvat si problema asta o sa fiu extrem de fericita. :)

      Ștergere
  8. Ce mult timp!Totusi esti o persoana muncitoare si sper sa ajungi si mai sus deoarece ai un blog minunat

    RăspundețiȘtergere