Colectia Natural Side de la Pupa Milano

8.10.18

Pupa Milano a lansat o noua colectie de machiaj care pe mine m-a atras de cand am vazut primele imagini in mediul on-line. Este prima colectie "eco chic" ce poarta semnatura Pupa si imbina naturaletea cu atitudinea glamour. Produsele sunt realizate din ingrediente de origine naturala (in functie de produs procentul varianta intre 86,9% si 100%), au ambalaje ecologice si preturile sunt cuprinse intre 57 si 79 lei. Gasiti toate produsele aici daca vreti sa vedeti toate nuantele si sa cititi mai multe detalii.


Colectia Natural Side este dedicata zonei fetei si eu am incercat deja toate cele sase produse pentru ca am vrut sa va povestesc cat mai repede de ele. Imi plac mult ambalajele (pana si cutiile sunt realizate din hartie certificata FSC), dar ce ma incanta sunt texturile si modul cum se simt pe piele. Natural Side pune pret pe ocrotirea si conservarea mediului printr-un stil de viata sanatos si asta ma bucura mult. Produsele nu au parabeni, silicon, derivate din petrol, coloranti sintetici si nici parfum.

Primerul pentru uniformizarea tenului are o textura cremoasa si este transparent. Este o baza excelenta de machiaj, uniformizeaza tenul, corecteaza imperfectiunile si sporeste rezistenta machiajului. Formula contine unt de karite care are o actiune emolienta si nutritiva, dar si acid hialuronic care hidrateaza tenul. Pentru perioada asta cand tenul simte schimbarile de temperatura este o alegere mai mult decat inspirata.

BB Creamul contine amidon de orez si apa de hamamelis si are aceeasi textura cremoasa ca si primerul. Este foarte pigmentat si acopera foarte bine, e nevoie de o cantitate mica de produs pentru intreaga fata. Vine in 3 nuante, prima nuanta (Nude) este cea pe care eu am folosit-o, are subton neutru si lasa tenul cu un aspect uniform, luminos si hidratat. Daca cautati un alt fel de BB Cream mergeti intr-un magazin si incercati-l, mie imi place la nebunie.

Fondul de ten cu SPF6 are o textura lichida, insa ofera o acoperire mare. Contine ulei de curmale si apa de flori de portocal si are o formula hidratanta, arata si se simte foarte natural pe piele. Sunt disponibile 6 nuante, mie mi se potriveste cel mai bine 020 Light Beige (am incercat si 010 Porcelain - este foarte deschisa, daca aveti tenul deschis la culoare cred ca o sa va placa mult nuanta asta). Eu chiar eram in cautare de un fond de ten usor pentru un machiaj natural de zi cu zi si acesta a venit la momentul potrivit.

Concealerul are in formula scoarta de magnolie si apa de albastrele si, desi are o acoperire mare, este un produs cu o textura moale si este usor de estompat (cantitatea de produs care trebuie folosita este extrem de mica). Poate fi folosit atat pe cearcane, cat si pentru a corecta diferite imperfectiuni ale tenului. Este disponibil in 3 nuante, eu folosesc 001 Light Beige.

Colectia Natural Side contine si doua pudre: Compact Powder, o pudra matifianta, usoara si matasoasa cu ulei de jojoba care are proprietati hidratante si Bronzing Powder, o pudra bronzata cu finish mat cu amidon de porumb care netezeste pielea. Ambele pudre sunt disponibile in 3 nuante, eu folosesc cea mai deschisa varianta la ambele - Light Beige pentru pudra compacta si Lighr Bronze pentru pudra bronzata. Se simt foarte bine pe ten, nu incarca si aspectul final al tenului este unul uniform si neted.

Toate produsele din colectia Natural Side imi plac si chiar nu ma asteptam la asta - imi place modul in care imi simt pielea atunci cand le folosesc, dar imi place la fel de mult cum imi simt tenul dupa ce ma demachiez. Produsele de machiaj care ofera si ingrijire si nu au doar un rol estetic sunt preferatele mele, iar Natural Side este o colectie care chiar merita incercata.


Ati incercat ceva din colectia Natural Side de la Pupa Milano? Va tenteaza?

5 comentarii

  1. Nu am incercat niciun produs încă, dar imi doresc 😍😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, cum sa nu? Si mie imi plac foarte mult si pregatesc un articol. Dar mai dureaza pana il finalizez, pentru ca am alte drafturi inainte. Of of, mai mai :/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E chiar misto colectia asta, nu e nici un produs care sa nu imi placa. :)

      Ștergere
  3. In afara de un portfard nu am nimic de la ei dar mi-ar placea super mult!
    LISAC BIA RALUCA

    RăspundețiȘtergere