Colectia de toamna Retro Illusion de la Pupa Milano

24.10.18

Colectia de toamna a celor de la Pupa Milano este inspirata de anii '70 si are un aspect retro, aspect ce se regaseste si in numele colectiei - Retro Illusion. Modele si texturile geometrice se amesteca cu contrastele cromatice interesante, intreaga colectie este imblanzita de catifeaua folosita pentru o parte din ambalaje. Este o colectie extrem de interesanta cu un aspect care atrage atentia si daca va place atmosfera retro o sa va placa la nebunie si colectia asta.

De obicei astept sa incerc produsele inainte sa va spun si voua despre ele, insa de data asta m-am tot lungit si n-am apucat sa incerc decat iluminatorul, asa ca m-am gandit sa va spun despre noutati cat inca le puteti achizitiona din magazine. Profit de ocazie sa va spun si ca cei de la Pupa Milano au transport gratuit la comenzile on-line de peste 259 lei, gasiti colectia Retro Illusion aici.


O sa incep cu iluminatorul pentru fata cu reflexe de lumina pentru ca arata intr-un mare fel si este preferatul meu din colectia asta. Ambalajul este imbracat in catifea, iar textura produsului este una matasoasa si se topeste pe piele. Optical Art contine doua iluminatoare perfect asortate care creaza pe ten puncte de lumina cu aspect tridimensional. Ca toate pudrele de la Pupa si acest iluminator este soft focus si reduce vizibil imperfectiunile, oferind tenului un aspect catifelat si radios.


Pentru buze gasim in colectia asta o paleta cu doua rujuri si doua creioane pentru buze. Paleta contine un ruj stralucitor si unul mat, care pot fi folosite separat sau combinate pentru un aspect 3D inedit. Formula rujurilor contine un amestec de ceruri si uleiuri, dar si vitamina E ce are proprietati antioxidante. Cele doua creioane de buze sunt foarte pigmentate si au in componenta vitaminele E si C, dar si ulei de bumbac. Pot fi folosite singure sau ca baza inainte de aplicarea rujului.


Fardurile de pleoape duble au o formula cu efect luminos si vin in trei variante: Retro Dreaming (001), Art Deco (002) si Vintage Chic (003). Textura este extrem de cremoasa, iar culoarea pe pleoapa te duce cu gandul la o perla pura. In colectie se gaseste si un rimel Vamp! pentru volum intr- o nuanta superba de turcoaz. Poate fi folosit pentru o aplicare full color pe intreaga lungime a genelor sau doar pe varfuri pentru un efect mai deosebit.


Cele doua oje (Instant Vibes si Retro Style) au un efect ultra lucios si de plumping, care in general este specific gelului. Mie imi plac mult ojele Pupa si aplicatorul maxi si plat mi se pare extrem de usor de folosit, de-abia astept sa incerc astea doua nuante - arata senzational si se potrivesc foarte bine cu perioada asta din an.


Cum vi se pare colectia asta? Va tenteaza?

Eu am pus ochii pe doua dintre noile colectii: Glow Obsession si I'm Nude Collection. De-abia astept sa ajung intr-un magazin Pupa si sa vad cum sunt produsele.

4 comentarii