7 intr-o saptamana #187

28.10.18


Saptamana asta a fost una grea pentru mine din multe puncte si ca sa fie totul la nivel maxim am mai si racit. Raceala asta n-a facut decat sa ma incetineasca si sa ma scoata putin din ritm, dar am incercat sa nu uit sa ma bucur si de momente de liniste: o cana de ceai sau o plimbare prin parc intotdeauna reusesc sa ma binedispuna si sa ma incarce cu energie. Pentru mine lucrurile mici si momentele care par ca nu conteaza sunt cele care fac diferenta pentru ca ma ajuta sa ma deconectez si sa ma bucur de ceea ce sunt si ceea ce am.

Marti am fost la lansarea unui noi game pentru par de la Moroccanoil - Color Complete - si am vazut ca va tenteaza si pe voi produsele, asa ca o sa va povestesc mai multe dupa ce le incerc. De multe ori in zilele mai friguroase am prefer la pranz sa mananc o supa calda si am incercat pentru prima data in viata mea dovleacul - stiu ca multe o sa radeti cand o sa cititi asta, dar eu si dovleacul nu suntem prieteni si nici nu cred ca o sa fim. Supa mi-a placut, dar nu cred ca as manca asta in mod constant.

De cand s-a instalat toamna si si-a aratat coltii am tot schimbat parfumurile si mi-am amintit de Goldea de la Bvlgari pe care l-am neglijat. Un alt parfum pe care l-am tot purtat zilele astea a fost Ange ou Demon Le Secret Elixir de la Givenchy si i-am facut deja loc lui Crystal Noir de la Versace pentru zilele urmatoare. Sunt curioasa voi ce parfumuri purtati zilele astea, asa ca astept raspunsuri in comentarii.

Vineri seara am ajuns la noul magazin Douglas din Feeria Baneasa si imi place mult noul lor concept de magazin. Invitatia a fost facuta impreuna cu Lancome Romania, asa ca am descoperit cateva noutati de machiaj de la Lancome pentru a obtine un aspect perfect al fondului de ten si am asistat la sedinta de machiaj realizata de Alexandru Abagiu. Lancome a lansat doua primere, o pudra pulbere fara talc si un spray de fixare, pe care vi l-am aratat deja pe Instagram.

M-am uitat mult la cer zilele astea si ieri mai mult decat oricand pentru ca cineva apropiat mie se lupta cu moartea. Momentele de genul asta imi intaresc mai mult convingerea ca fiecare clipa e unica si trebuie sa ne bucuram de ea, fara sa ne facem griji inutile. Saptamana voastra cum a fost?

10 comentarii

  1. Însănătoșire grabnică! Am încheiat săptămâna cu o zi de vara petrecuta la bunici,erau 26 de grade 🌞 mie imi place mult rose goldea - sper ca imi amintesc corect numele parfumului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. A fost zi tare calda si frumoasa astazi si in Bucuresti.

      Ștergere
  2. Supa de dovleac arata genial, mie imi place dovleacul maxim, cum se face?

    Am profitat si eu de vremea calda si am iesit putin, mi-a prins tare bine. O saptamana frumoasa, linistita si cu vesti bune! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu a fost facuta de mine, am folosit un mix de la Bonduelle. Sa ai si tu zile frumoase!

      Ștergere
  3. Multa sanatate ! <3 Sa te faci bine cat mai curand !
    Chiar sunt mega curioasa de noua gama Moroccanoil, astept un review cand vei avea timp sa ne scrii. Tocmai ce am luat din nou uleiul de par de la ei si merge tare fain in combinatie cu low shampoo Color Vive Elseve.
    In perioada asta si eu am trecut pe parfumuri mai calde orientale, folosesc Cinema de la YSL, Shalimar edt Guerlain, Dream de la F. Luxury, Rose Oud Yves Rocher si Dior Homme de la sot, lui nu-i mai place asa ca i l-am furat rapid, sper sa nu se razgandeasca. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit si eu Rose Oud zilele trecute, dar astept zile mai reci, mi s-a parut prea tare pentru vremea asta. :)

      Ștergere
  4. Sper ça esti mai bine cu raceala.... lasa ça la 5 grade nu o sa mai racesti :))))) o saptamana excelenta , draga Camélia ... aici sunt 6 grade 🤪, Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt la fel de racita, chiar daca afara zici ca e primavara. :)

      Sa ai si tu zile frumoase!

      Ștergere
  5. Sanatate multa 😘 O saptamana superba îți doresc 😘

    RăspundețiȘtergere