7 intr-o saptamana #185

14.10.18


Nu stiu sa descriu saptamana asta in cuvinte si, sa fiu sincera, nici nu vreau - trec printr-o situatie care nu imi place deloc, care nu are legatura cu mine si ce sunt eu, dar in care am fost "trasa" pentru ca uneori in viata se mai intampla si d-astea. Imi tot spun ca se intampla, nu mi se intampla mie, dar cand aia care pierde timp si bani si se streseaza esti tu e greu sa iti pastrezi starea de bine si sa nu lasi anumite lucruri sa te afecteze. O sa va povestesc despre asta la un moment dat pentru ca e o situatie in care se poate trezi oricare dintre noi, insa la momentul asta e mai bine sa pastrez tacerea. Asta ca un fel de explicatie - care nu e necesara - de ce uneori sunt zile la rand cand aleg tacerea.

In urma cu cateva saptamani m-am uitat pe Netflix la filmul Tuturor baietilor pe care i-am iubit, ecranizarea dupa cartea scrisa de Jenny Hall (carte pe care nu am citit-o) si mi-a placut mult, asa ca am decis ca vreau sa citesc continuarea. Am primit cele doua carti cadou si le-am "devorat" destul de repede pentru ca mi-au dat o stare de bine si m-au facut sa zambesc. Daca vreti sa le cititi le-am vazut aici la pret bun.

Melkior a lansat colectia Ultra Metalic cu farduri si oje holografice, am primit si eu doua dintre nuante si m-am bucurat de Hologranude zilele astea - le gasiti aici si daca va plac ojele holografice trebuie sa le incercari, sunt de vis pe unghii. Printre celelalte placeri ale mele de saptamana asta au fost rujurile lichide si admiratul frunzelor. Culorile toamnei imi plac la nebunie si imi dau o stare de bine pe care nu am cum s-o descriu in cuvinte.

Am fost mai mult pe drumuri zilele astea, asa ca mi-am inceput diminetile cu un mic dejun copios care sa ma ajute sa am energie pentru tot ce-am avut de facut. Tesori d'Oriente mi-a facut o surpriza care mi-a placut mult: am primit 2 produse din gama Matcha Green Tea, o gama despre care vreau sa va povestesc mai multe in curand si un tablou cu numele meu scris in japoneza. Mi-a placut mult de tot ideea si mi-a adus un mare zambet pe fata.

Sfarsitul de saptamana a insemnat in principal munca pentru mine pentru ca a trebuit sa recuperez ce-am pierdut in timpul saptamanii cu atatea drumuri, dar mi-am facut timp sa ma vad cu cativa prieteni, sa ies la o plimbare scurta si sa ma bucur de aerul curat. Saptamana voastra cum a fost? Va bucurati de zilele astea de toamna sau duceti dorul zilelor de vara?

4 comentarii

  1. Duc dorul zilelor de vară 😍😏

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mic dejunuri delicioase ai tu.Eu abia apuc un ou prajit si o felie de sunca..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mult timp nu am mancat dimineata, dar m-am educat sa fiu atenta la acest aspect.

      Ștergere