7 intr-o saptamana #184

7.10.18


Saptamana asta a fost una nebuna pentru mine, cu rasturnari de situatii, cu multe probleme de rezolvat, dar si cu momente frumoase de care m-am bucurat din plin. Blogul a fost lasat undeva pe plan secund pentru ca am vrut sa profit de alte lucruri din viata mea, a fost o pauza care mi-a prins bine insa s-au adunat multe noutati de care vreau sa va povestesc in perioada urmatoare si sper sa si reusesc.

The Body Shop a readus colectia Vanilla Pumpkin care a facut furori anul trecut si eu m-am bucurat mult pentru ca mi-a placut la nebunie si chiar speram ca va reveni si anul asta in magazine. Eu am primit untul de corp si inca mai am o crema de maini de anul trecut (e pe sfarsite, am reusit sa cumpar cateva toamna trecuta si m-am bucurat de ele tot anul), dar recunosc ca ma tenteaza mult sa iau si gelul de dus din gama asta pentru ca aroma este de vis. Daca va tenteaza ceva ar fi bine sa va grabiti pentru ca se va epuiza rapid, asa cum s-a intamplat si anul trecut, gasiti deja produsele in magazine sau aici.

Am avut putine momente pentru mine zilele astea si am preferat sa citesc si sa ma bucur de o cana de ceai, dar am de gand ca saptamana viitoare sa recuperez si sa ma ocup mai mult de mine. Miercuri seara am ajuns la Sala Polivalenta la gala Wella si am vazut un show de exceptie organizat cu ocazia a 25 de ani de prezenta Wella Professionals in Romania. Punctele de atractie au fost: parada concurentilor de la la Concursurile Nationale de Coafura, Stage in Yours, Collections by Wella Romania Team, showul de coafura sustinut de Alexis Ferrer, Wella Global Top Artist si premierea concurentilor de la concursurile de coafura.

Joi seara am "innebunit" in trafic in drum spre Baneasa. Am fost invitata la magazinul Xpert Beauty pentru o intalnire cu Cynthia Lambert, International Educational Manager Mary Cohr, pentru a afla mai multe despre ultimele lansari si tehnologii Mary Cohr. Am mai discutat cu Cynthia in trecut si este o femeie cu care poti discuta liber despre orice, asa ca m-am bucurat mult sa o reintalnesc si sa aflu de la ea despre produse noi si eficiente. M-a convins ca trebuie sa incerc cateva produse de la Mary Cohr si cred ca o sa profit de ofertele extrem de bune care sunt in magazinul Xpert Beauty la produsele Mary Cohr in perioada asta.

V-am aratat si pe Facebook poza asta cu bratarile - in stanga este bratara Ducett pe care am primit-o cadou si in dreapta este o bratara pe care am vazut-o pe Aliexpress si am cumparat-o din curiozitate sa vad daca sunt diferite. Diferenta de pret e mare si nu exista charmuri care se pot personaliza, insa daca va place genul asta de bratara mesh (am vazut ca si cei de la Pandora au scos un model asemanator) varianta de pe Aliexpress este identica cu cea de la Ducett - daca va tenteaza bratara o gasiti aici, a ajuns cam in 3 saptamani in tara.

S-au facut 5 ani de cand am gasit-o pe Alma de pe strada, chiar de World Animal Day, si am profitat sa fac cateva poze pentru ca in ultima vreme nu prea am mai apucat. Sfarsitul de saptamana a insemnat timp petrecut cu oameni dragi mie, plimbari prin parc, copt de chestii tomnatice si multa voie buna. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii