Gama Superfood de la Elemis

3.4.18

Superfood Facial Oil este unul dintre cele mai bine vandute produse de la Elemis, iar de curand gama s-a imbogatit cu inca trei produse. Elemis este un brand care imi place mult si fiecare produs pe care l-am incercat m-a dus cu gandul la un rasfat pentru ten, dar si pentru simturi, asa ca de-abia am asteptam sa incerc si sa ma rasfat cu noile produse lansate. Le-am folosit in ultimele saptamani si astazi vreau sa va spun mai multe despre ele.

Intreaga gama este gandita pentru a oferi pielii ingrijirea de care are nevoie, formulele sunt pline de antioxidanti, acizi grasi esentiali, vitamine si minerale. Asa cum sugereaza si ambalajul, gama este una naturala cu multe ingrediente pe care le stim deja. Texturile sunt extrem de placute si tenul este rasfatat cu fiecare folosire. Mirosul este unul verde, se simt legumele si diversele seminte din produse, e un aspect care cred ca trebuie luat in calcul daca in general nu va plac astfel de arome. Produsele Elemis le gasiti pe Adda Shop, sa va uitati si la seturi pentru ca sunt cateva extrem de interesante.


Superfood Facial Wash este un gel de curatare care revitalizeaza si reimprospateaza tenul, poate fi folosit si pentru a demachia (si face o treaba foarte buna), dar si doar ca un gel de curatare. Este un amestec de avocado, seminte de dovleac, kale si urzica si lasa tenul curat, proaspat, luminos si cu aspect sanatos care mie imi place mult. Este bland, eficient si este o adevarata placere pentru ten.


Elemis a lansat doua creme noi in gama asta: una de zi cu ghimbir, matcha tea, goji berry si castravete si una de noapte cu orz, quinoa, tarate de orez si lapte de migdale dulci. Textura este extrem de placuta, cea de zi are un efect de iluminare, iar cea de noapte este hidratanta. Ceea ce au patentat cei de la Elemis pentru gama asta este un amestec de vitamine Supergreens, Omega si Pre-biotic activ derivat din zahar natural.

Ambele contin si un procent mic de uleiuri esentiale in formula (asa cum contin multe din produsele lor), daca va stiti cu sensibilitate la uleiurile esentiale mai bine le evitati. Eu nu am avut probleme cu produsele si le-am folosit in zilele cand am simtit ca tenul meu are nevoie de o mana de ajutor dupa perioada asta extrem de aglomerata.


Am lasat la final Superfood Facial Oil, uleiul lor laudat si premiat, un amestec de seminte de mac si in, broccoli si nuca de macadamia, pe care eram extrem de curioasa sa-l incerc. Este un ulei extrem de misto, uscat, care intra extrem de repede in piele. Hidrateaza, trezeste la viata si lasa pielea cu un aspect radios care mie imi place la nebunie. 

Am aplicat 3-4 picaturi si am masaj intreaga fata, atat in diminetile in care tenul meu avea un aspect tern si obosit, cat si in serile in care am simtit ca are nevoie de un boost de hidratare si fermitate. Un alt mod in care l-am folosit a fost sa adaug o picatura in fondul de ten atunci cand am cautat un aspect mai radios si mai sanatos, este un lucru pe care l-am facut mereu cu uleiurile pentru ten si chiar il recomand faca aveti tenul tern sau uscat, ajuta mult.


Stiti produsele Elemis pentru ten? Ati incercat ceva din gama Superfood?

4 comentarii

  1. Am mai auzit de produsele Elemis dar inca nu am incercat nimic din produsele lor. Chiar as vrea sa incerc si eu produsele lor pentru ca sunt foarte laudate si merita incercate. 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cele pentru corp sunt un deliciu, daca ai ocazia sa le incerci sunt sigura ca o sa-ti placa.

      Ștergere
  2. Suna foarte bine, sincer acum ca m-am intors pe blogger, prima chestie care mi-a atras atentia din reading list a fost broccoli din pozele astea! :))

    x

    https://colorspiritattitude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere