7 intr-o saptamana #163

29.4.18


A fost o saptamana nebuna care m-a obosit peste masura. Mai mult n-am dormit decat am dormit, am fost numai pe drumuri, mintea mi-a fost intr-o gramada de locuri, nu m-am simtit de foarte mult timp atat de extenuata. Mai am cateva zile nebune, dupa care o sa iau o pauza sa-mi revin pentru ca m-a solicitat peste masura perioada asta.

Singurele momente mai linistite de saptamana asta au fost luni dupa-amiaza cand am fost la relansarea gamei Express Beauty de la Apivita si vineri cand am ajuns la Keiko sa incerc o noua procedura corporala. Despre ambele experiente o sa va povestesc mai multe cat de curand pentru ca sunt informatii care stiu ca va vor interesa si va vor ajuta sa faceti alegeri cat mai inspirate. 

Mi-e dor de zilele cand aveam timp sa imi fac ceva delicios de mancare, saptamana asta nu prea am apucat sa intru in bucatarie. Singura data cand am apucat cateva minute libere am tras la gratar niste sparanghel cu seminte de susan si l-am combinat cu rosii cherry si branza de capra si a iesit o salata delicioasa, perfecta pentru perioada asta extrem de calda.

N-am mai comandat de mult timp beauty kitul de la Marie Claire pentru ca nu m-a tentat nimic din ce-au avut, insa kitul asta realizat in colaborare cu Guerlain a fost de vis, asa ca nu aveam cum sa-l ratez. A fost doar 59 de lei si pe langa cele 3 editii Marie Claire am primit 6 mini produse de la Guerlain, produse a caror valoare depaseste cu mult pretul platit. Partea proasta e ca au fost extrem de putine cutii, insa eu zic ca e un inceput bun pentru produsele de lux si astfel de campanii. Sper sa vedem si alte branduri care aleg metoda asta de promovare.

Am primit doua surprize pe sfarsit de saptamana: o cutie de lemn cu noile iaurturi cu mango si cereale de la Activia si o alta cutie surpriza de la Rangali. Rangali a implinit 10 ani si are haine noi si pentru a sarbatori mi-au trimis cateva produse din portofoliul lor. Toate sunt noi pentru mine, asa ca sunt curioasa sa le incerc. In perioada asta au transport gratuit pentru comenzile de peste 50 lei, asa ca daca vreti ceva profitati.

As vrea sa va spun ca sfarsitul de saptamana a fost cu multa relaxare, dar realitatea e ca am avut de munca mult si am furat doar momente scurte de liniste. Am iesit sa ma plimb putin, am petrecut timp cu blanoasele mele si am incercat sa ma incarc cu energie. Programul meu e incarcat si mini vacanta de 1 Mai nu exista pentru mine, sper insa ca voi va bucurati de zilele astea si faceti ceea ce va cere inima. Duminica frumoasa! 

5 comentarii

  1. Sa folosești cu plăcere produsele,ar fi timpul pt o vacanta după atâta muncă 😍😍😍😘😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, trebuie sa mai astepte vacanta, din pacate. :)

      Ștergere
  2. Nu am visat la un kit cu produse Guerlain , cred ca s-a epuizat in primul minut :))
    Eu am avut doua saptamani de odihna si acum am revenit cu forte proaspete ceea ce iti sugerez si tie . Alma e prea dulce, o pup.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu chiar in primul, dar pe aproape. Ce te tenta din kit? :)

      Ștergere
    2. Baza pentru machiaj, cred .
      (Anamaria)

      Ștergere