7 intr-o saptamana #162

22.4.18


A fost o saptamana agitata cu multe lucruri de facut si de rezolvat, asa ca m-am bucurat de weekend cat am putut. Urmeaza o perioada extrem de plina si agitata pentru mine, am foarte multe lucruri de rezolvat, o multime de drumuri de facut si incerc sa-mi organizez timpul cat mai bine, astfel incat sa-mi ramana timp si pentru mine. Nu stiu cat o sa-mi iasa, dar eu sper sa imi gasesc momente si pentru sufletul meu. Ma bucur de toate florile din perioada asta si am zambit larg cand am vazut liliacul inflorit.

La inceputul saptamanii am primit o comanda data pe Vivre in urma cu cateva saptamani. Am vazut anul trecut la ei o campanie cu produse de la Dogo si mi-a ramas gandul la perechea pe care mi-am luat-o acum, asa ca n-am mai stat pe ganduri cand am vazut ca le aduc iar.  Inca mai au in stoc cateva produse aici, iar daca nu aveti cont la ei si doriti sa va luati ceva va las aici invitatia care va ofera un bonus de 25 de lei la prima comanda. Am trecut si prin DM si mi-am luat cateva produse, nimic extravagant, doar cateva lucruri de care aveam nevoie.

Luni am fost la un eveniment la Top Line si am admirat putin privelistea de pe terasa lor, dupa care am aflat mai multe despre Depileve si sper sa reusesc sa va povestesc si voua in curand despre brandul asta. Miercuri am fost la Galeriile Artmark la lansarea unei noi creme hidratante de la -417, iar vineri am fost la lansarea in Romania a brandului Sesderma, despre care o sa va povestesc mai multe zilele urmatoare pentru ca produsele lor mi-au starnit interesul.

Weekendul a fost cu relaxare, plimbari in aer liber si timp petrecut cu oamenii care conteaza pentru mine. M-am incarcat cu energie, chiar daca n-am reusit sa ma odihnesc asa cum mi-am dorit. Zilele voastre cum au fost?

4 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Ma bucur, te astept cu comentarii cand simti ca ai ceva de spus. :)

      Ștergere
  2. Saptamanile mele parca nu se mai linistesc. Am observat ca orice poza cu mancare ai pune in 7 intr-o saptamana mi se face pofta nebuneasca :))

    RăspundețiȘtergere