Elizabeth Arden White Tea

10.7.17


Elizabeth Arden a largit gama parfumurilor inspirate de arta ceaiului cu o noua aroma, White Tea, si pentru ca mi se pare perfecta pentru perioada asta calda din an am decis sa va povestesc mai multe astazi. Despre parfumurile de la Elizabeth Arden v-am tot povestit pe blog, Green Tea si 5th Avenue sunt doua din gamele dupa care eu intind mana cand vine caldura (ba chiar am mai multe variante ale fiecareia), iar in ultimele zile m-am bucurat de noua lansare.
 
White Tea este un parfum simplu, deloc complicat, care te face duce cu gandul la un moment de relaxare. Mintea mea si-l imagineaza pe o plaja (nu prea populata) si ceea ce vad este un hamac, o carte, o cana de ceai si multa voie buna. Este un parfum de stare, care iti da imboldul sa te bucuri de moment si sa zambesti pentru ca esti. Mie mi se pare extrem de feminin, proaspat, are usoare accente lemnoase, iar pe mine combinatia asta este una care imi da senzatia de simplitate rafinata.
 
Notele de baza sunt lemn de madras, seminte de ambrette, seminte de Tonka si mosc, notele de mijloc sunt extract de ceai alb, iris alb si sapucaia combinate cu Mate Absolute Paraguay, iar notele de varf sunt mandarina italiana, extract de salvie si feriga alba japoneza. Combinatia asta este una extrem de reusita si pe mine m-a dus cu gandul la parfumuri mult mai scumpe (daca va tenteaza il gasiti aici la un pret bun).
 
Eu am apa de toaleta si crema de corp din aceeasi gama si le folosesc impreuna pentru a prelungi rezistenta parfumului. Crema are o textura extrem de usoara, formula e pe baza de unt de shea si are si cativa antioxidanti, imi place ca intra imediat in piele si nu lasa vreo pelicula, iar la cat de cald e in perioada asta e un aspect extrem de important.
 
Ati incercat parfumul White Tea? Aveti vreun parfum preferat de la Elizabeth Arden?

4 comentarii

  1. Eu nu am inca nici un parfum Elizabeth Arden, dar tot citind la tine despre ele am inceput sa-mi doresc si eu unul si cred ca o sa incep cu asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am incercat zilele astea in Marionnaud si mi-a placut mult mult de tot. Exact pe gustul meu. :) L-am gasit foarte rafinat, mmm..de ceva vreme nu am mai simtit un parfum asa de bun. M-a dus cu gandul imediat la parfumurile The Blanc si The Vert de la Bvlgari care nu se mai produce.
    On my wishlist :) <3

    RăspundețiȘtergere