Les Delices de Nina

13.1.17


Am asteptat sa fie foarte frig ca sa port parfumul asta, stiam ca asa o sa ma bucur cel mai mult de el. Les Delices de Nina este o editie limitata din 2015 a binecunoscutului parfum Nina de la Nina Ricci. Mie imi place mult de tot si varianta originala, am avut-o de cateva ori in trecut, asa ca m-am bucurat cand am pus mana si pe varianta asta, chiar daca s-a intamplat cu intarziere.

Parfumierii din spatele acestui parfum sunt Marie Salamagne si Olivier Cresp. V-am povestit recent de o alta creatie de-a lor, Accord Chic de la Yves Rocher, care imi place, dar nu m-a fascinat, este un parfum mult prea serios si sobru pentru mine. In schimb Les Delices de Nina imi place la nebunie, e genul de parfum care ma face sa ma simt bine - sa zambesc, sa simt ca pot fi eu, e sexy, dar are si ceva copilaros in el, e combinatia perfecta de dulce si mister.

Primele note pe care le-am simtit au fost mandarine si lamaie, dupa care am simtit ca ma invaluie capsunile si caramelul, iar la finalul am simtit si notele de baza: mosc, praline si zmeura. E un parfum fructat, dulce, cu accente de caramel, dar care are si o doza de prospetime care il face foarte usor de purtat. E foarte cald, e genul de parfum care te invaluie, n-ai cum sa uiti ca il porti.

Mai e nevoie sa repet ca-mi place? Nu cred. L-ati incercat? Cum vi se pare?

15 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Si eu am stiut de la prima mirosire ca o sa fie dragoste adevarata. :)

      Ștergere
  2. E unul dintre parfumurile mele preferacate care imi da o stare de bine instant. Am vazut si lume care a strrambat dun nas ca e prea dulce, dar mie nu mi se pare gretos, desi sunt foarte sensibila. Miroase genial, iar ambalajul e pe masura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e deloc gretos, mie imi place la nebunie. Forma de mar imi place si mie mult, dar dupa rozul ala nebun nu pot sa zic ca ma omor, insa conteaza mai putin asta. :)

      Ștergere
  3. L-am testat in magazin si imi place, dar stii ca eu sunt o mare fana a parfumului La Tentation de Nina pe care-l am si l-am recumparat :)
    L-ai incercat ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, de cand mi-ai zis prima data de el am zis ca ma duc sa-l incerc si de cate ori am intrat intr-o parfumurie am uitat. :)

      Ștergere
  4. Cel original a fost parfumul meu preferat o foarte lunga perioada de timp, pana cand l-am schimbat cu unul de la Kenzo. Daca l-as gasi in magazin cred ca mi l-as lua, asa de dragul vremurilor mai vechi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu m-a fascinat nici un parfum de la Kenzo. Care e preferatul tau?

      Ștergere
    2. Vai Camelia, cum sa spui asta ? :)) Eu ador parfumurile de la Kenzo si am doua preferate pe care le-am purtat iarna asta , Jeu d"amour apa de parfum si Kenzo flower L"elixir , sunt DIVINE !
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Anamaria, nu stiu cum, pur si simplu nu am facut click cu nici unul - le mai dau o sansa ca prea incantata esti de ele. :))

      Ștergere
    4. Kenzo flower L'elixir e si preferatul meu si, in general, mi-au placut cele din colectia flower (cred ca am avut 3 sau 4)

      Ștergere
  5. Buna, Camelia! Iti urmaresc de ceva vreme blogul, dar nu am indraznit inca sa scriu ceva. O fac acum spunandu-ti ca am avut si eu parfumul Nina, un parfum rafinat, dar cam dulceag si floral pentru gustul meu. L am daruit cuiva, ca sa nu-l tin inutil in casa. Mi a placut mult sticla si design-ul, pe exterior avea un material interesant la atingere. Asa e si editia aceasta?

    Mult succes in tot ce ti ai propus si o saptamana usoara sa ai.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Irina, ma bucur ca ai facut pasul si ai lasat acest comentariu. Mie in ultimii ani au inceput sa-mi placa tot mai mult parfumurile dulci in perioada rece, desi inainte aveam alte preferinte. Nu e la fel ambalajul, dar e interesant, desi eu nu sunt mare fana roz. Multumesc pentru cuvintele frumoase si te mai astept cu comentarii cand simti ca ai ceva de spus.

      Ștergere