Crema nutritiva pentru maini Bioten

27.1.17


Daca ieri v-am povestit despre o crema pentru unghii astazi vreau sa va povestesc despre o crema de maini descoperita recent de la un brand indragit de voi si cu un pret mai mult decat accesibil. Cei de la Bioten s-au relansat anul trecut si spre sfarsitul anului au lansat trei noi creme de maini, toate pe baza de miere si ingrediente naturale, toate fara conservanti si parabeni. 

Pretul recomandat pentru creme este 6,4 lei pentru 100 ml si sunt trei variante disponibile: crema hidratanta cu ulei de mandarin (pentru pielea normala), crema nutritiva cu ulei de masline (pentru piele uscata) si crema reparatoare cu ulei de caise (pentru pielea extrem de uscata care are nevoie de o hidratare intensiva). Ambalajul este practic, modern si cremele sunt usor de luat in geanta pentru cele ce au nevoie de reaplicare pe parcursul zilei.

Eu am pielea normala pe maini, iar varianta pe care am incercat-o este cea nutritiva cu ulei de masline, iar modul in care imi place s-o folosesc este ca tratament de noapte. O folosesc impreuna cu manusile de la Ecotools si-mi place mult de tot cum imi simt mainile dimineata cand ma trezesc. Mirosul este unul discret si placut, iar pielea ramana hidratata si neteda. Un produs ieftin care face o treaba foarte buna. 

Eu nu stiu foarte bine produsele Bioten, insa o sa le acord mai multa atentia de acum incolo. Crema asta chiar mi se pare buna si am mai incercat un demachiant de la ei care mi-a placut mult. Ati incercat cremele astea pentru maini? Cum vi se par?

8 comentarii

  1. Nu am incercat-o cu toate ca am incercat multe creme de maini.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar placea sa aflu cum te descurci tu in urmatoarea situatie cu flacoanele astea de produs: par a se fi golit dar daca le-ai taia, ai mai gasi mult produs. Ce faci? Cum scoti produsul? Tai flaconul? Eu recunosc ca tai flacoanele, si asta s-a vazut si in clipul cu Fall Empties. Multumesc anticipat pentru eventuale alte idei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu le tai, mai ales ca am talent sa ma ranesc cumva. Folosesc cat iese din tub si asta e.

      Ștergere
  3. Si eu mai tai cate un flacon cand constat ca mai are crema si ca e prost gandit. Am vazut crema asta undeva, dar nu imi amintesc. La sase lei, sa o porti in gentuta acum iarna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le folosesc atata timp cat iese ceva din ambalaj si asta e.

      Ștergere
  4. Si eu am un tub de crema de acest fel...Nu mi-a plăcut intr-o mod extraordinar,dar la prețul care-l are este ok

    RăspundețiȘtergere